Dodaj do ulubionych

Zegnam Was!!!!

IP: *.* 08.03.03, 13:18
Zegnam sie z forum. Kilka z Was oderbralo mi te przyjemnosc bywania na forum. Jest to przykre, ale prawdziwe.Bylo to dla mnie kawalek Polski, ktorej mi brakuje. Ale skoro jestem tu nie mile widziana, odchodze.Dziekuje wszystkim, ktorzy mnie wspierali. Potrafili zrozumiec moje intencje.Dziekuje tym, ktorych tu poznalam i nawiazalam blizszy kontakt, (i mysle, ze w nim pozostaniemy).Zegnam Was.BeataCh mama Maximiliana :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Balbinka Re: Zegnam Was!!!! - Beato, Ty też zostań. IP: *.* 08.03.03, 13:27
      No dziewczyny :cry: :cry: :cry: przecież to tylko zwykła kłótnia była. Nie koniec świata. Zróbmy sobie wszystkie zielonej herbaty (ponoć uspakaja) ;-) i niech forumowiczów przybywa, a nie odwrotnie.
      • Gość: żona Re: Zegnam Was!!!! - Beato, Ty też zostań. - do Balbinki - uwaga zupełnie uboczna IP: *.* 08.03.03, 17:46
        Balbinka - zielona herbata uspokaja, ale tylko taka parzona dłużej niż 3 minuty. parzona krócej skutek ma zupełnie odwrotny. danka
    • Gość: MałgośkaR Re: Zegnam Was!!!! IP: *.* 08.03.03, 15:22
      No nie, tak nie można...Nie możemy sobie stąd pójść, ot tak sobie. Jeżeli odejdziesz dasz tylko powód do radości, tym przez których doznałaś przykrości. Wiem, że może ciężko Ci zostać, ale na forum jest wieeeele mam, które lubią gdy jesteś :)Trzeba być twardy-nie miętkim ;)Nie dajmy się zwriować :)Pozdrawiam Cię serdecznie. Gosia :hello:
      • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: Zegnam Was!!!! IP: *.* 08.03.03, 18:05
        Beatach...Bez sensu....Ostatnio Yenna sie zegnalaGosia1 sie zegnaCzy to epidemia jakas?????Moze warto POMIMO roznic swiatopogladowo ideowych sobie rozmawiac??A do forum zachowac zdrowy stosunek.Czego wszystkim zycze ;)
    • Gość: mamamaxa Re: Zegnam Was!!!! IP: *.* 08.03.03, 18:03
      Beatko Wprawdzie dawno sie nie kontaktowalysmy ale wiesz ze bardzo Cie polubilam. Nie wiem co sie stalo, nie znam kulis calej sprawy. Zauwazylam tylko ze ludzie sa strasznie nerwowi (nawet tu....niestety). I niektorzy znajduja wrecz perwersyjna przyjemnosc w uprzykrzaniu zycia innym. Takie zycie! Nie rezygnuj z nas. Trzymaj sie prosto!!! Masz moj mail pisz do mnie na prvPozdrawiam Cie cieplutkoAneczka (tez mamamaxa)
    • Gość: electra Re: Zegnam Was!!!! IP: *.* 08.03.03, 20:55
      Witam Beatach :-)))Jestem na forum raczej od niedawna i przykro mi że chcesz odejść. Cały czas dochodzi ktoś nowy i dlaczego ma Cię nie poznać ??? :-(((Nie przejmuj się tak "atakami", bo poprostu nie warto :-)))Nie poddawaj się, i nie daj satysfakcji tym co chcą żebyś odeszła !!! :-)))Pozdrawiam z uśmiechem :-)))Aga
    • Gość: nonek Re: Zegnam Was!!!! IP: *.* 08.03.03, 22:50
      Beatko.Ch rozmawiąłyśmy na czacie ze dwa razy,było fajnie.Nie odchodz.Nie rób mi takiego prezentu na Dzień Kobiet.Już jeden dostałam-mój synek dziś dostał wysypkę i ma szkarlatynkę.Nie dobijaj.Z kim będę rozmawiać?Myślę,że kultura rozmowy polega na wypowiadaniu swego zdania bez obrażania drugiej strony.Nie odchodz ze względu na brak kultury niektórych ludzi.
    • Gość: balbina11 Re: Zegnam Was!!!! Proszę - nie! IP: *.* 08.03.03, 23:13
      Witaj (nie żegnaj),ja jestem tu nowa, dopiero niedawno zalogowałam się (wcześniej tylko czytałam forum i wypowiadałam się na ogólnodostępnych). Więc nowa i nie-nowa. Mnie też uderzyło to, że od pewnego czasu zrobiło się, no powiedzmy delikatnie - nerwowo. Ale chciałabym żeby nikt się nie żegnał :-( .Mam taki mały pomysł na sytuacje, kiedy ktoś zaczyna bawić się w węża (tj. robi się jadowity). Może go (ją?) po prostu ignorować? Nie odpowiadać na zaczepki? Może brak odzewu zniechęci do podejmowania działań zaczepnych? Może to by nas zdyscyplinowało jako interlokutorów? (piszę to na podstawie dyskusji w poście na e-dziecko pt. Moja historia..., w czasie którego jedna z osób postawiła sobie za cel wygrać i "załamała" się dyskusja, bo utonęła w "zaczepkach i odczepkach" i w rezultacie nie wiadomo jak sobie radzić z trudnościami z laktacją, ale wiadomo jak skutecznie utrudniać porozumienie).Wybaczcie, jeśli złamałam swoim listem jakieś niepisane zasady, obowiązujące na formu i przyjmijcie mnie do swego grona :-) .PozdrawiamBalbina11PS. -Przepraszam Balbinkę, za podobieństwo mojego pseudonimu do Jej, ale odkryłam to dopiero post factum. Czy może tak zostać?
      • Gość: Balbinka Re: Zegnam Was!!!! Proszę - nie! IP: *.* 08.03.03, 23:25
        Hej Balbino :-) zostań Balbiną, mi to nie przeszkadza. Jest mi bardzo miło :-)I wiesz co? Jest nas więcej- na forum "Poznajmy się" jest wątek "Wielka Lista eRodziców" - znalazłam tam jeszcze jedną Balbinę. Dlatego swój numerek musisz zachować, żebyśmy się nie myliły.Pozdrawiam i odzywaj się częściej. :hello:
        • Gość: 20020101 Re: Zegnam Was!!!!do BeatyCh IP: *.* 09.03.03, 18:23
          HeJ ! Beata mam nadzieje że mnie skojarzysz jestem mamą Stsia 14 miesięcznego z Krakowa ,zależy mi na tym bo byłam w podobnej a może innej sytuacji , w każdym bądż razie też byłam atakowana przez dziewczyny (myślę że bez sensu) na chacie i wtedy pierwszy raz rozmawiałyśmy.Beato ,nie wiem dokładnie co sie stało że myślisz iż Ciebie tu nie chcą ale uważam że żle zrobisz ,jeżeli spotkała Cię przykrość z powodu Twojego postu . Wiadomo ,że trzeba sie liczyć z różnymi opiniami , mądrze napisanymi! ale jeżeli ktoś krytykuje Twoją osobe za to co myślisz to nie ma co zwracać uwagi . Ważne ,że piszesz zgodnie ze swoimi poglądami i zgodnie ze swoim sumieniem , po prostu tak uważasz! Jeżeli ktoś nie jest w stanie tego uszanować to właśnie wtedy powinnaś to zignorować, widocznie nie które dziewczyny nie rozumieją po co istnieje to forum. Beata nie będe tutaj przynudzać dłużej, powiem krótko POKAŻ WYŻSZOŚĆ NAD TYMI OSOBAMI I NIE ZRAŻAJ SIE , PISZ KOBIETKO DALEJ !!!!!!!!!!!!!!!!Serdecznie pozdrawiamy!Całuski od Stasia dla Maksymiljanka!!!
    • Gość: kadyga Re: Zegnam Was!!!! IP: *.* 09.03.03, 22:32
      Halo, halo proszę Pani !!!Chyba się Pani zagalopowała.Tak się nie robi.Najpierw daje się Pani poznać, potem daje się Pani polubić, a na końcu chce Pani zniknąć? Eeee....Chyba zima jest za długa...Ja rozumiem, że dni może słabsze, że za mało słońca, ale żeby aż tak?Wracano wracanko... i to szybciutko!Nie można znikac tylko dlatego, że inni nie mają gdzie wyładowywać swoich flustracji. Trzeba być ponad to.(chyba oddzielnie).PozdrawiamKatarzyna mama Franka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka