Dodaj do ulubionych

przeczytajcie!!!

19.01.07, 19:34
Jestem ciekawa jednego,ktory maz z naszych wszystkich emam zdradza pewie
zaden napiszecie,ze moj to do pracy i do domku i taki kochany.Ale ktorys z
nich napewno chodzi na boki.Ciekawe czy mojsmileMysle ze my w domku siedzimy i
czekamy a oni z usmiechem po zdradzie wracaja i sa dobrymi ojcami i
mezami.pozdrawiam wszystkie swiadome i nie swiadome zdadysmile
Obserwuj wątek
    • mbwj88 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:36
      no to przyznajcie sie któa z was chodzi na boki?
      ci faceci jak chodzą to na pewno nie sami
    • masumi2006 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:37
      A ciekawe która z emam robi skoki w bok,a potemu śmiechnięta wraca do domu i
      jest dobrą matką i przykładną żoną.
    • driadea Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:38
      Mój mnie nie zdradza, jestem tego absolutnie pewna, ba, nawet dam sobie głowę
      uciąć!
      • sebaga Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:41
        U mie jak u Driadei, 100% pewności. Już prędzej ja bym zdradziła... ale nie
        zamierzam póki co..
      • demonii Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:41
        a to podobnie jak mój smile i też spokojnie dam sobie poucinać co tam by trzeba
        było obciąć smile)
        • rita75 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:43
          > a to podobnie jak mój smile i też spokojnie dam sobie poucinać co tam by trzeba
          > było obciąć smile)

coz za deklaracje...oj bo za chwilę na forum e-mama same slupki zostaną hhee
          • demonii Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:44
            a tam słupki smile piekne wenusy z milo smile)
            • rita75 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:47
              > a tam słupki smile piekne wenusy z milo smile)

swietne porównaniesmile))))))))))))))))
              moze ona tez kiedys to i owo deklarowala
              • demonii Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:58
                a możliwe, chociaż małżonka paskudnego miała i sama raczej do zdradzających
                należała smile
        • mika3102 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:44
          To wychodzi na to narazie ze zaden ale cudowni mezowie!ja za siebie nic nie dam
          obciac a co dopiero za meza.ale moj tez na 100% mnie nie zdradza,nie chwal dnia
          przed zachodem slonca.
      • mika3102 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:42
        Wiedzialam twoj nie ,moj nie to ciekawe kto utrzymuje agencjenieruchomoscismile
        hihi pozdrawiam i uwaga na glowesmile
      • mbwj88 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:46
        głowy to ja bym nawet za siebie nie dała, trzeba być czujnym bo wróg czycha
        • driadea Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:47
          Ale wiecie, ja taka pewna jestem stuprocentowo nie dlatego, że mam takiego
          supermęża, ale dlatego, że nie mam męża w ogóle, stąd pewność, że mnie nie
          zdradza, hehe.
          • rita75 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:49
            smile))))cos wspominalas kiedys...
        • mika3102 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:48
          Ja to moge tylko paznokcie dac obciac jak sa zadlugie,i nic poza
          tym.pozdrowionka
        • demonii Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:52
          Jaki wróg? Czujecie się zagrożone? Szczęśliwy facet nie zdradzi swojej
          partnerki, obojętnie czy to żona czy nie żona. Jestem pewna swojego męża, więc
          nie myśle o temacie, szkoda mi czasu na takie pierdoły, wolę zająć się
          przyjemniejszymi czynnościami tongue_out
          • zuzanna56 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:57
            Mój właśnie umówił się z kolegami na piwo. Cieszę się że mam wolny wieczór.
            Zaraz idę włosy farbować. Niczego nie podejrzewam, nie mam powodów. Ja też
            wyjeżdżam, ostatnio zostawiłam go z dziećmi na parę dni i...dobrze się bawiłam.
            Co nie oznacza zdrady.
          • mika3102 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:59
            pewnie szkoda czasu na takie pierdoly,a jednak dajesz sobie obciac wszystko za
            mezasmilea mowilam ze kazda jest nieswiadoma.pozdrowki
            • demonii Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 20:10
              nieświadoma to ja byłam, tak z 11 lat temu i wtedy dopadały mnie takowe
              przemyslenia. Teraz sa dla mnie pierdoły, bo wiesz...od ciągłego myslenia o
              ewentualnej zdradzie to podobno nawet osiwieć mozna, Na pewno nie każda jest
              nieświadoma moja droga. Zbyt uogólniasz smile
              • monia145 Demoniii:)))) 19.01.07, 20:29
                Dzięki za zaproszenie do blogasmile)
                Buziam, buziam.....
                • demonii Re: Demoniii:)))) 19.01.07, 20:38
                  Ja Ciebie też buziuję smile)))
          • mbwj88 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 20:12
            mój mnie też nie zdradza
            ale ja znam niejednego pana który by ze mną pozdardzał swoją żonę
            toteż męża nie szpieguję, po nocach śpię, ale pewna siebie na 100% też nie jestem
            a bo to wiesz kto i kiedy go zauroczy?
            • masumi2006 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 20:31
              mbwj88 napisała:

> mój mnie też nie zdradza
              > ale ja znam niejednego pana który by ze mną pozdardzał swoją żonę
              > ------------------------------------------

Cóż za skromność przez Ciebie przemawia.
              • driadea Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 23:03
                Co tam skromność, ze mną jest to samo, grunt to znac swoja wartosc smile
              • mbwj88 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 23:57
                masumi2006 napisała:

> mbwj88 napisała:
                >
                > > mój mnie też nie zdradza
                > > ale ja znam niejednego pana który by ze mną pozdardzał swoją żonę
                > > ------------------------------------------
                >
                > Cóż za skromność przez Ciebie przemawia.

a ci panowie zdradzający to przepraszam z kim to robią?
                jednoznaczne propozycje sie zdarzają i nie tylko mi bo również moim kolezankom
                i bywa to bardzo uciążliwe
                najbardziej szokujące było dla mnie jak mąż mojej bliskiej sercu kolezanki
                zapraszał mnie na obiad a podjazdy robił jednoznaczne
                od tego czasu spotykam się z koleżanką na gruncie neutralnym a jego unikam
                także nie jest to zarozumiałoś a stwierdzenie faktu
                a te różne spotkania , bankiety i inne tego typu imprezy zawsze sa pełne lepkich
                panów , którzy sa przecież czyimiś mężami
                jeden pan jak się kiedyś wkurzyłam jego zachowaniem w tańcu ze mną powiedział
                przepraszając " że on nie miął nić na myśli, pierwsza granicę przekracza szybko
                ale druga juz nie" wolałam nie sprawdzać
    • mathiola Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 19:58
      mój nie ma czasu.
    • monia145 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 20:28
      No coż..mnie snu z powiek ewnetulane romanse i zdrady męzów emam nie
      spędzają.......co mojego męża, to nie nadwyrężył mojego zaufania, nie mam
      powodów, aby o cokolwiek go podejrzewać.
      A jak mnie zdradzi to mam tylko nadzieję, że nie zapomni o gumie.....bo
      inaczej, to nie dośc, że zdrajca to jeszcze głupiec.....wink
      • klaudia.b1 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 22:12
        ja sie bardziej boje o kobiety ktore moga stanac na jego drodze,sa takie,ktorym
        ZADEN sie nie oprze i wolalabym nie wiedziec
        a tak na marginesie jestem cholernie podejrzliwa osoba i jak sie tylko
        da,sprawdzam z kazdej strony
        • edycja_kopiuj_wklej Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 23:23
          TAK, czuje sie zdradzana. Poswieca JEJ wiecej czasu niz mnie. Czasami budze sie
          w nocy, i nie ma go w lozku, wtedy wiem, ze to JEJ wina. Czasami robie mu
          awantury z JEJ powodu. I wiem jak ma na imie: "Football Manager 2007".
          Moze czas, zeby ja dorwac i porysowac moimi pazurami??

;P
    • mira59 Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 23:23
      Dobrze,że ja za ex-męża nie dawałam sobie głowy ucinać.Głupio bym wyglądała bez
      niej.I też był zapracowany (wspólna firma,wnet wiecznie razem),wspólne
      dzieci...I podobno kochał nas,chciał z nami być...A jednak jestem rozwódką
      między innymi z powodu jego odejścia do młodszej (ale już pełnoletniej).
      Jak facet/kobieta sam się nie "upilnuje" to nikt go/jej nie "upilnuje".
      A zdrada to w wielu przypadkach "chwila zapomnienia" pomimo szczęśliwego
      domu,kochającej żony...
      Pozdrawiam.
    • wegatka Re: przeczytajcie!!! 19.01.07, 23:31
      mika3102 napisała:

> Ale ktorys z
      > nich napewno chodzi na boki.

Myślę, że skoro masz taką pewność, to najwidoczniej mąż którejś forumki musi
      przychodzić do Ciebie ;-P
    • figrut Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 03:13
      Obyście tylko drogie kobiety dające sobie uciąć co nieco za swego mężczyznę
      [paznokci nie liczę smile)) ] nie zasiliły w przyszłości szeregów rencistów
      pierwszej grupy. Mój z tych, co to w biegu cały czas żyje i z kobietami
      rozmawiać nie potrafi, ale żadnej części ciała za jego wierność uciąć bym sobie
      nie dała. Tak się składa, że zawsze byłam chłopczycą i większość czasu w męskim
      gronie przebywam od szkoły [do mechana chodziłam] po dzień dzisiejszy. Taki mam
      sposób bycia, że faceci mnie jak kumpla traktują i wielu z nich mi się zwierza.
      Ci doskonali mężowie którzy według ich żon [które także dobrze znam] są im
      wierni do bólu, potrafią zabrać się ze mną i moim facetem w trasę, co by na
      numerek z tiróweczką w lesie wyskoczyć [pod Toruniem]. Jak wracamy z towarem, to
      zadowolonego delikwenta w drodze powrotnej zabieramy. Już dwa razy zacni mężowie
      po pożyczkę do nas przyjechali, bo spili się w agencji i zasnęli z panienkami co
      im za całą nockę a nie jedną godzinę policzono. Błagali o pożyczkę zostawiając w
      zastaw swoje samochody i spisując umowę sprzedaży aby tylko gotówkę do ręki
      dostać i uniknąć powiadomienia ich żon przez właścicieli agencji. Te wszystkie
      żony znam bardzo dobrze [grill, wypady na ryby, imprezy] i wszyskie jak jeden
      mąż twierdzą, że ich mężowie nigdy by ich nie zdradzili - naiwne. Ja tam sobie
      mogę twierdzić, że ten mój mnie na 100% nie zdradza, ale z racji tego, że życie
      pokazuje iż nie zawsze jest tak jak twierdzimy, to nawet na mojego który wyjazdy
      poza dom zalicza w byle jakich ciuchach [często warsztatowych] daję 95%
      pewności. Trochę ostrożności w stosunku dla swych członków drogie panie, bo może
      się okazać, że je stracicie w swej 100% pewności smile
      • beata985 firgut 20.01.07, 16:27
        a to ja się Tobie dziwię.
        Dlaczego to robisz??? Dlaczego im to ułatwiasz???
        gdyby do mnie przyszedł kumpel, zonaty, z taką propozycją tobym go chyba w łeb
        walnęła, wysmiała, a i zonie dała znać, coby na męża baczniej uwazała.
        nie znoszę skur...stwa, a juz ułatwianie tego, zacieranie sladów-w głowie mi
        się nie miesci, zeby moja kumpela woziła mojego na qr.y .
        • rita75 Re: firgut 20.01.07, 16:58
          > Dlaczego to robisz??? Dlaczego im to ułatwiasz???

bo ona nie jest od dawania po lapach dorslym chlopom
        • figrut Re: firgut 20.01.07, 20:28
          beata985 napisała:

> a to ja się Tobie dziwię.
          > Dlaczego to robisz??? Dlaczego im to ułatwiasz???
          > gdyby do mnie przyszedł kumpel, zonaty, z taką propozycją tobym go chyba w łeb
          >
          > walnęła, wysmiała, a i zonie dała znać, coby na męża baczniej uwazała.
          > nie znoszę skur...stwa, a juz ułatwianie tego, zacieranie sladów-w głowie mi
          > się nie miesci, zeby moja kumpela woziła mojego na qr.y .
          >
          Jak już dziewczyny niżej [i wyżej - Mira] napisały, to dorośli faceci
          i sami biorą odpowiedzialność za to co robią. Jeśli ktoś wiedząc, że jedziemy w
          trasę po gazy do spawania rzuca nam hasło "mogę się z wami zabrać ?" i miejsce w
          samochodzie jest, to nie widzę powodu aby odmówić komuś takiemu. Nikt nie mówi
          jasno "jadę na dziwki", tylko ten wypad w lesie często jest spontaniczny.
          Jeździmy w miejsce, gdzie jest raj dla facetów [hurtownia i masa tanich
          narzędzi] i nikt nam zawczasu nie mówi "wysadzicie mnie w lesie". Często jest
          tak, że dojeżdżają z nami do hurtowni, a często też tak, że na widok atrakcyjnej
          panienki proszą o zatrzymanie się i zabranie go ze sobą w drodze powrotnej
          [około 1 godziny]. Kiedyś zapytałam się kumpla, czy nie ma wyrzutów sumienia gdy
          idzie do lasu z tirówką, a on mi na to odpowiedział, że zbyt mocno kocha i
          szanuje swoją żonę, aby żądać od niej "zrobienia laski" które według niego
          powinny robić tylko płatne panienki. Inny stwierdził, że swoją żonę bardzo
          kocha, ale jeździ na panienki bo potrzebuje urozmaicenia a nie chce zdradzać
          swojej żony. Dla niego zdrada to nie seks z przypadkową panienką, a posiadanie
          kochanki w którą angażuje się uczuciowo. Nie mówię tym żonom o niczym i nigdy im
          tego nie powiem. Po pierwsze, są tak pewne wierności swoich facetów że uznały
          by, iż mówię to z zazdrości o ich udany związek, po drugie - taką mam zasadę, że
          dorośli ludzie niech rozwiązują swoje problemy małżeńskie sami, po trzecie - te
          związki są często bardzo szczęśliwe mimo skoków w bok o których nie wie partner,
          a taka wiadomość by je zniszczyła.
      • 18_lipcowa1 Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 16:48
        dokładnie.
    • luxure Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 08:02
      Mnie to wisi, bo i chyba to, co dalej bedzie z naszym małżeństwem mi również
      wisi. Nie ma o co walczyć wiec ja bym nawet wolała żeby znalazł sobie kogoś.
      Myślę że on czeka na to samo z mojej strony. W pracy znam takiego który na bank
      sie do mnie przyczepił, bo wyczuwam kolesia że z niego j.e.b.a.k leśny i żonie
      rogi chetnie by zrobił ale również jak powyżej mi to wisi, wszystko mi ostatnio
      wisi.
      • m_a_r_u_d_a luxure 20.01.07, 18:58
        luxure napisała:
        wszystko mi ostatnio
        > wisi.
        a cycki?
    • bj32 Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 15:53
      Ja jestem spokojna. Mój dolegliość ma taką, że mu przy obcej babie nie dygnie.
      Choćby mu Diana w złotym rydwanie zjechała z Olimpu, w fartuszku do pięt
      rozpiętym, to popatrzyłby, powiedział, że ładna i poszedł do żonki.
      A Wenus z Milo to podobno paznokcie obgryzałasmile
      • joasiiik25 Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 15:57
        Ja tez jestem pewna, ze maz mi rogow nie przyprawia i nigdy tego nie zrobil.
        Ja jego jestem pewna ,ale czy on moze spac tak spokojnie....
        smile
        • rafia Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 16:34
          Joasiiik, łaaaaaał!!!
    • kawka74 Re: przeczytajcie!!! 20.01.07, 16:36
      nie wiem i nic mnie to nie obchodzi
      byle by jakiegoś syfa do domu nie przywlókł, to jedyna rzecz, która ewentualnie
      może mi spędzać sen z powiek
    • 18_lipcowa1 jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 16:45
      jasna sprawa, kompletnie nie świadome, nie przeczuwające
      mój nie, mój jest kochany itp

jaaasne, narzeczona mojego kochanka też sprawy sobie nie zdawała.....serio no
      nie miała dziewczyna powodów, a jednak...
      • demonii Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 16:53
        a prowadzisz jakieś statystyki? bom ciekawa bardzo tongue_out
        • 18_lipcowa1 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:04
          demonii napisała:

> a prowadzisz jakieś statystyki? bom ciekawa bardzo tongue_out

nie, wystarczy mi to co wiem, to co widzę, to co sama robiłam + liczba
          składanych propozycji od zajętych facetów itp. Tych wiernych- jest naprawdę jak
          na lekarstwo i nie ma sie co oszukiwać
          • bj32 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:14
            A może to Ty jesteś olśniewająco piękna wampirzyca?smile
          • demonii Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:27
            jednak sa to osoby z którymi Ty miałas do czynienia smile wątpie byś dotarła do
            80% facetów babek forumowych smile
            • 18_lipcowa1 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:40
              demonii napisała:

> jednak sa to osoby z którymi Ty miałas do czynienia smile wątpie byś dotarła do
              > 80% facetów babek forumowych smile

żartujesz sobie?
              właśnie przecież o tym mówię, że skoro tyle widziałam i o tylu wiedziałam, że
              mogę być pewna że babki forumowe tez to spotyka.
              • joasiiik25 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:43
                18_lipcowa1 napisała:
                żartujesz sobie?
                > właśnie przecież o tym mówię, że skoro tyle widziałam i o tylu wiedziałam, że
                > mogę być pewna że babki forumowe tez to spotyka.

smile
                oj lipiec lipiec....
                wszechwiedzaca jestes?
                • rita75 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:48
                  > oj lipiec lipiec....
                  > wszechwiedzaca jestes?

nie, tylko realistka
                  • joasiiik25 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:56
                    jakos w jej wypowiedzi realizmu nie moge sie dopatrzec
                    raczej stawia sady oparte na obserwacji waskiej grupy spoleczenstwa wierzac,ze
                    owa grupa jest wiarygodna i produktywna.
                    budujac taka wizje swiata tak naprawde nie pozwala sobie na poznanie go szerzej
                    (w sferze poznawczej)
                    • rita75 Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 18:10
                      dobrze, to ja się dolaczam...do opinii lipcowej- w wyniku wieloletnich
                      obserwacji doszlam do identycznych wnioskow co ona hehehe
              • demonii Re: jakieś 80% mężów pań z forum to robi,,,, 20.01.07, 17:46
                > żartujesz sobie?

owkors big_grin gdzież bym śmiała poważnie brać Twoje wyliczenia smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka