pani.dobrodziejka 18.06.07, 11:52 Lepsza kanapa i dwa fotele, czy kanapa, sofa i fotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.a Re: O wypoczynku 18.06.07, 11:57 To zależy czy wypoczywasz biernie bardziej aktywnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: O wypoczynku 18.06.07, 11:58 Ale do czwego?????? Wypoczynek ma rózne formy....bardziej senną t kaa bardziej rozruchową, no i jeszcze intelektualna też. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: O wypoczynku 18.06.07, 12:09 He, he, he, poniewaz jestem dosc swiezo, bo rok po zakupieniu "wypoczynku" wiem, ze chodzilo Ci o komplet 'do siedzenia' w pokoju dziennym, prawda? A nie o forme wakacji... Bo to idiotyczna nazwa ten 'wypoczynek' ) Ja zdecydowalam sie na sofe plus dwie spore pufy. I tak zycie rodzinne wiedziemy w jadalni. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: O wypoczynku 18.06.07, 20:38 Najlepiej, to mieć wielki pokój, a w nim dwie kanapy, sofę i trzy fotele. Dwa wypoczynki czyli. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: O wypoczynku 18.06.07, 20:46 a czym się różni kanapa od sofy? Myślałam, ze to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś