yenna_m 23.07.07, 01:07 Są tutaj jakieś miłośniczki "Włatców móch"? Jak myslicie - można toto w ogóle kupić na plycie CD albo na kasecie video? (fajnie byłoby miec te serie w domu i sobie od czasu do czasu móc pooglądać) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: Włatcy móch 23.07.07, 08:40 Nie wiem, gdzie to to mozna kupic, ale kliknij w ten link www.dailymotion.com/video/x1kmr6_watcy-moch-wykopki Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: Włatcy móch 23.07.07, 09:43 tak ja i moja siostra jesteśmy miłośniczkami we wrześniu mają wydać na dvd- też tak słyszałam, bo w necie już nie ma nowych odcinków... Odpowiedz Link Zgłoś
galaktykaxxx Re: Włatcy móch 23.07.07, 09:43 Bolą mnie oczy i głowa jak patrzę na tytuł postu, choć sama robię dużo błedów i pewnie teraz tez kilka zrobiłam. Chyba, że nie chdzi tu znanych mi akurat z książki "Władców much". Przepraszam, ale nie mogłam sie powstzrymać Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Włatcy móch 23.07.07, 09:51 Nie chodzi o "Władców much" Wiliama Goldinga, tylko (chyba mozna powiedziec, ze kultowy?) film animowany "Włatcy móch" o pewnych czarujacych dzieciakach tu wiecej na ten temat www.wlatcy.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
galaktykaxxx Re: Włatcy móch 23.07.07, 09:45 przepraszam, to głupia jestem, juz wiem o co wam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Włatcy móch 23.07.07, 11:00 Galaktyko to lepiej nie oglądaj filmów bo od czołówki (właściwie powinnam napisać czołuwki, w której roi się od 'rerzyserii, 'montarzu', 'prodókcji' rozboli Cię głowa. To mój ukochany serial! Jasna dupa, ja pierdziu i pierdykam i piiiiiiiiiiii)) Odpowiedz Link Zgłoś
galaktykaxxx Re: Włatcy móch 23.07.07, 11:24 Poprostu przegapiłam ten serial, nie miałam wtedy przez jakis czas netu. Gapa jestem, a innych sie czepiam. za chwile, mi się przypomniało, że cos takiego było w necie, ale cóż za późno było, post został wysłany. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x skond wzioł się Czesio? 23.07.07, 11:02 nie oglondałam od poczontku, ale może kturaś z Was wie skond wzioł się Czesio? To jakiś tróposz? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: skond wzioł się Czesio? 23.07.07, 11:16 > To jakiś tróposz? tak, z cmetaża Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: skond wzioł się Czesio? 23.07.07, 12:01 Ale coś wiencej wiadomo skond się z tego cmętaża wzioł? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: skond wzioł się Czesio? 23.07.07, 12:40 Zombie to jest, nie jakis zwykly truposz. A zombie po prostu są. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: skond wzioł się Czesio? 23.07.07, 17:13 morze się skumplował z marcelem, męrzem higienistki...? wszak mieszkajom na tym samym cmentażu a propos - kocham Higienistkę Odpowiedz Link Zgłoś
agulka242 Re: Włatcy móch 23.07.07, 15:48 Czesio,Maślana,Konieczko-to moi idole! Pani Frał jest bosssska! Odpowiedz Link Zgłoś