tyssia 27.08.07, 10:31 Wiecie moze w jakim mniej więcej wieku ludzie tam chodzą? chodzi mi np o liceum, znajoma chce się zapisac tylko mysli ze jest "za stara" hehe, moze ktoś z was chodził i wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka40 Re: Szkoła wieczorowa 27.08.07, 10:34 hej Do takiej szkoły mogą uczęszczeć zarówno 18stolatkowie jaki i osoby koło 30 a nawet więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Szkoła wieczorowa 27.08.07, 10:44 Znam kobietę, która chodziła do liceum wieczorowego w wieku 50 lat, no i skończyła szkołę, z tym, że nie podeszła do matury, bo się bała. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Szkoła wieczorowa 27.08.07, 10:45 Nie ma za starych ludzi na nauke. MOja siostra juz po trzydziestce naprawiała błąd młodośc czyli mature. Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: Szkoła wieczorowa 27.08.07, 18:10 Szkoły wieczorowe i zaoczne są z założenia dla dorosłych, więc nie można być za starym żeby tam chodzić. Osobiście znam osobę prawie 40-letnią, która chodziła do takiej szkoły (do LO właśnie) i nie była to najstarsza osoba w grupie. Parę lat temu czytałam o szęśćdziesięcioparolatku, który zdawał maturę, bo była ona wymagana do bycia przewodnikiem górskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Szkoła wieczorowa 27.08.07, 18:19 Ja udzielałam kiedys korepetycji 45-letniej "Pani Prezesowej" - zonie prezesa spółdzielni, z trójka dzieci. Syn 17-latek za rok miał zdawac maturę, mamusia sie wkurzyła i w tajemnicy przed dziecmi chodziła do takiej szkoły. Mąż był wtajemniczony, sam ściągi na maturę kserował Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana03 Re: Szkoła wieczorowa 27.08.07, 19:41 Ja chodzilam do takiej szkoly, najmlodsza osoba miala 20 lat najstarsza 42. Nigdy nie jest sie na to "zastarym" Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Szkoła wieczorowa 28.08.07, 09:44 Kolega chodził do takiej szkoły i wiekszość osób miała 25-35 lat + kilka znacznie starszych Odpowiedz Link Zgłoś