karinex1 01.09.07, 20:53 Co myslicie o jej strojach i zachowaniu,bo mi juz sie przejadla jej osoba,jest zenujaca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Ogladacie Sopot-Doda 01.09.07, 21:00 a ja nawet nie wiedziałam że jest festiwal..., Uchowaj Boże, nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: Ogladacie Sopot-Doda 01.09.07, 21:01 Ona chybga każdemu się przejadła....Bo i cóż o niej powiedzieć..? Ładna jest...i owszem, zgrabna? -pewnie. Ale jak przeczytałam jak ona się katuje żeby być taką?Rano-woda, po południu-warzywa, wieczorem nie zje nic choćby miało ją skręcać z głodu. Kiedyś paliła i chlała...dziś używek nie tknie, ale czy to na tym polega tajemnica młodości i zgrabnej figury????? Ja osobiście jem, nie bacząc na godzinę, piję piwo -bo lubię.....też uważam się za zgrabną..... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Ogladacie Sopot-Doda 01.09.07, 21:01 Nie oglądam...słyszę za oknem to starczy )) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: nie 01.09.07, 23:02 zapomniałam o tym i nie sądzę żebym coś straciła a Doda jak Doda, musi prowokować, zeby być na topie Odpowiedz Link Zgłoś
monikacc Re: nie 02.09.07, 00:37 ludzie jak ja jej nie trawię, mam nadzieje że wkrótce o niej bedzie cichooooooooooooo ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Ogladacie Sopot-Doda 13.09.07, 14:39 OOo to Sopot jest??? no patrzcie ludzie... jak Ci się przejadła to nie oglądaj w czym problem -jeden kanał tylko masz?????? Odpowiedz Link Zgłoś