deela 31.12.07, 17:00 jak ja nienawidze tego slowa, w okresie swiatecznym jest w stanie strącić z piedestału nawet moje "ukochane" - pieniążki i pytanko ^%&%&*^*^%^*^% by je wziela albo inny mór Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majmajka Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 17:06 Eeee...Tam...olej zyczonka i napij sie. Ja chyba juz zaczne, bo zyczonka szampanskiej zabawy nie spelnia sie Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 17:36 Żeby się dobić, wejdź na wiadome fora i poczytaj o kupeńkach, które zrobiła dzidzia swoją maleńką pupeńką, a to napisała usia -siusia- mamusia, co jej fasolka ma 17 tygodni i jeszcze mamuni nie kopie w brzusiu, a mamusia by chciała już poczuć kopusia maleńką nóżeńką i szarpanko błonek przez maleńką rączucię. No i usia-siusia-mamusia dzisiaj zrobiła sylwestrową zabawunię sFoim dzieciĄ Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 17:44 Proponuje przypomniec sobie jeszcze sromik. Zyczonka to pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 19:03 E, co Ty! Zdrobnionka to zajefajniusia sprawa. Pieniążki, paczuszki, życzonka, portfeliki, sąsiadeczki i w pewnych sytuacjach paluszki wtykane w dziurkę, jak ranki... Aż się prosi, żeby wszelkiej maści specjalistów od długopisików i innych głupotek poprosić, żeby paluszka wsadzili w denko od szambka... Na przykładzik... Szczególnie jeśli ma sie doczynienia z czterdziestoparoletnim otyłym półgłóweczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 19:38 mnie tam zyczonka lataja nic mnie tak nie rozwala jak "staranko" DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 19:43 JA DZIS NEUTRALNA JESTEM JEDEN JEDYNY DZIEN W ROKU skladam wam ZYCZONKA naj naj... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 31.12.07, 21:30 Pieniążki za fakturkę nie przyszły, dzieci zjadły bułeczki z pomidorkiem i szyneczką, zdrowe są: kaszelku i katarku nie mają a my pijemy drineczki na ten Nowy Rok! Najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: życzonka - ^%$^&$%^*$%$%**( mac 01.01.08, 00:44 Tylko byle nie aby za nadmiernie, coby jutro kacyka nie było)) Odpowiedz Link Zgłoś