nasyceni 17.01.08, 20:01 ktora moglybyscie sluchac non stop,taka ktora nigdy wam sie nie znudzi? jak dla mnie Sade,,no ordinary love'' a dla was kobitki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: piosenka 17.01.08, 20:19 Ja mam dużo takich piosenek, ale jestem melomanem do kwadratu Ostatnio "Storm" Lifehouse, ale to się zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: piosenka 17.01.08, 20:21 Jest tego trochę. Uwielbiam Dire Straits, a ostatnio odkryłam na nowo ich "Why worry". Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: piosenka 17.01.08, 21:44 tej sobie nigdy nie odmówię, bo dociera w najgłębsze zakamarki duszy pl.youtube.com/watch?v=IzRIjlX2tpo Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: piosenka 17.01.08, 22:19 Zakochałam się w tej piosence-poważnie.Śliczna,aż mnie wzruszenie za gardło ścisnęło Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Mambo 17.01.08, 22:21 według mnie ta jest najlepsza pl.youtube.com/watch?v=k5JkHBC5lDs Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: piosenka 17.01.08, 20:40 uwielbiam dwa kawałki Smolika: OM i T.Time, do tego mają świetnie zrobione klipy. Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: piosenka 17.01.08, 22:15 "Wish You Were Here" - Pink Floyd, "One" - Metallica...., pewnie jeszcze kilka innych by się znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: piosenka 17.01.08, 22:23 zaraz hexella na mnie nakrzyczy, ale jak dla mnie do znudzenia, a nie daję rady się tym znudzić ) feist "one evening" FOR EVER!!! )) macie linka: www.youtube.com/watch?v=lqVKOilZO2A Odpowiedz Link Zgłoś
demarta niestety ta też jest kultowa:PPP 17.01.08, 22:34 dla mnie przynajmniej.... ale mam spektrum zainteresowań, co? PP www.youtube.com/watch?v=UmPgLCezAGw Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: niestety ta też jest kultowa:PPP 17.01.08, 22:41 Akurat to uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: niestety ta też jest kultowa:PPP 18.01.08, 13:21 Demarta, ja niemieckiego nie znam ni w ząbeczek, ale rytm i muzyka kojarzy mi się z przyśpiewka: dwaj Murzyni na pustyni złapali grubasa, nie wiedzieli co mu zrobić obcieli k...sa.)) ale może się myle Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: niestety ta też jest kultowa:PPP 18.01.08, 13:56 hexello niestety przeceniasz tekściarskie mozliwości totenhosenów. leci to mniej więcej tak: kanapka z szynką kanapka z jajkiem to dwie kanapki, jedna z szynką, druga z jajkiem a w refrenie słychać: do tego (czyli tych kanapek) zmrożony bommerlunder (oczywiście alkohol chyba wysokoprocentowy). szczyt grafomaństwa w wersji niemieckojezycznej )) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: niestety ta też jest kultowa:PPP 18.01.08, 14:19 zdecydowanie nie należy być poliglotą. Znajomość wielu języków znacznie zawęża ilość piosenek, których da się słuchać bez przeżywania katuszy Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: piosenka 17.01.08, 22:26 Nie ma takiej, którą mogłabym słuchać bez przerwy i nigdy by mi się nie zbudziła. Mogę słuchać dwa dni non stop Hohelied Der Liebe - Lacrimosy, ale później MUSZĘ prze klka dni jej nie słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: zapomniałam 18.01.08, 13:48 Stale i niezmiennie: Kocham pl.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4 uwielbiam pl.youtube.com/watch?v=dRW27e-YGZU I jeszcze to pl.youtube.com/watch?v=J1wAtvHL5H4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: piosenka 18.01.08, 14:28 Mnie sie często zmienia ale od pewnego czasu to : michellegoi.wrzuta.pl/film/wHJidf7XIa/muse_-_hysteria i www.wrzuta.pl/audio/w49Sr703M3/robbie_williams_-_feel - to moja piosenka z okresu ciążowego. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: piosenka 19.01.08, 10:16 U mnie tez sie zmienia ale do niesmiertelnych naleza G`n`R "November Rain" Teraz walkuje muzyke z filmu The Million Dollar Hotel (ile sie naszukalam) Jako zwiastun pl.youtube.com/watch?v=5Oe7TIaaRJo Odpowiedz Link Zgłoś