majmajka 01.04.08, 09:17 A ja znalazlam guzek na piersi. Maz mowi, ze z drugiej strony mam takie samo cós, ale i tak sie troche boje. W piatek wyruszam na badania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soemi Re: Troche sie boje. 01.04.08, 09:25 Może to nie guzek, może powiększone węzły chłonne an skutek infekcji. najpierw badania później zamartwianie. Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Troche sie boje. 01.04.08, 10:05 będzie dobrze! Idź do gina, niech zobaczy, co to jest i da skierowanie na usg piersi. Najczęściej takie zmiany to włókniaki i nic z tym nie trzeba robić. Ale sprawdzić musisz koniecznie, choćby po to, żeby sie uspokoić. Daj znać koniecznie, jak już będziesz po. Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Troche sie boje. 01.04.08, 10:10 Tak, to na pewno nie bedzie nic zlego. Mam nadzieje. Wlokniak raczej nie, bo ten guzek to tak gleboko, bardziej w kierunku wezlow. Siedze i sie macam, juz mnie biust boli od tego macania. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: Troche sie boje. 01.04.08, 11:26 To juz sie nie macaj))Ja tez tak mam i wtedy dopiero jak kluje...Badz dobrej mysli,trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś