driadea 21.06.08, 23:16 Piękna dogrywka, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deleine Re: Która tam kibicowała Holandii..? 21.06.08, 23:23 cudowna, szkoda, że do jednej bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
happybogna Ach Holandio 21.06.08, 23:35 Mało, że kibicowałam Holandii to jeszcze Chorwatom i Portugalii, ale mam wyczucie. Pocieszam się, że nie jest jeszcze ze mną tak źle bo mój kumpel widział w finałach Francję. A jutro sama nie wiem komu kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 08:03 Wczoraj nie potrafilam zdecydowac sie komu kibicowac. Ani Holandia, ani Ruscy jakos do serca mi nie przypadli. Ale dobrzy sa ci Ruscy...Zajda wysoko w tych mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 08:07 Ja - van Bastenowi - mojej wielkiej miłości, kiedy byłam małą dziewczynką. A i teraz wygląda tak, że dech zapiera. Szkoda, że już na niego nie popatrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 08:28 Ja kibicowałam. No i faktycznie, totalna patologia... Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 09:27 Ja też trzymałam kciuki za Holandię, Chorwację i moją ulubioną Portugalię. Teraz to mi zwisa i powiewa, kto wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 09:31 Jesli Turcja dowali Niemcom to Niemcy chyba w depreche wpadna...Wiadomo jak oni traktuja ten narod. Moze dobrze byloby gdyby im troche nosa utrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re:jak trakruja ten narod?!!! 22.06.08, 10:00 a bylas kiedys na dluzej w Niemczech? widzialas jak Turcy traktuja narod niemiecki i ten kraj, jak leja na wiekszosc tego co niemieckie i jak okradaja ten kraj? mam nadzieje, ze Turcy nie utra nosa Niemca. mam tez nadzieje, ze Rusja dalej zajdzie. w finale widze Niemcow i Rosje Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re:jak trakruja ten narod?!!! 22.06.08, 10:08 Oj, dobrze, dobrze...Wiem jaka slawa (a raczej nieslawa) cieszy sie Turcja i Turcy. Po ostatnim zagraniu Ballacka jakos Niemcy nie sa moimi faworytami. Podolski, owszem . Tez chcialabym zeby Rosji sie udalo po tak dlugim czasie. Wczoraj grali swietnie. Podobno wymienili u nich caly zarzad na polecenie wtedy urzedujacego jeszcze Putina , mysle, ze to klucz do sukcesu rowniez u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re:jak trakruja ten narod?!!! 22.06.08, 10:12 kluczem do sukesu wczorajszego byl pewnie takze trener rosyjski- Holender, ktory znal strategie Holendrow i samych pilkarzy holenderskich(a przynajmniej tak sie chwalil w wywiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re:jak trakruja ten narod?!!! 22.06.08, 12:51 jemu to akurat obojętne z kim gra i kogo trenuje - wyprowadza wszystkich jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 10:42 nie bluźnić niestety, po holendersku grali Rosjanie a ja i tak kocham Oranjes najbardziej to co, drogiepanie, czyżby finał Rosja - Turcja? jak na Mistrzostwa Europy, to dosyć ironiczne Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 10:50 Tak, dosyc mocno ironiczne. Stawiam na Rosje, choc nigdy nie wiadomo. Dopoki pilka w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
barb42 Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 12:27 Kibicowałam Holandii, ale Rosja grała lepiej Finał Niemcy - Hiszpania (pomarzyć wolno ) Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: nie, nie 22.06.08, 13:06 oby Rosja-Niemcy. w srode pewnie goraco bedzie w Niemczech-nie wazne kto wygra, krew pewnie sie bedzie lala... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 14:36 Najpierw Turcy wbili mnie lekko w fotel, Ruscy wczoraj wow... pokazali klasę, choć kibicowałam Holendrom to niestety...dali ciała. Zostali jeszcze Włosi i Hiszpanie. Mam nadzieję, że Turcy wykopią Niemiaszków, świetnie sobie radzą w tych mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: Która tam kibicowała Holandii..? 22.06.08, 17:15 nie sądzę żeby Turcy pokonali Niemców.Ciekawe z kim zagrają Rosjanie.Hiszpania ladnie gra ale Włosi to Włosi.Mistrzowska drużyna.Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka A dzisiaj? 22.06.08, 20:29 Nie wiem ktorzy bardziej mi sie podobaja? Nie wiem czy Wlosi czy Hiszpanie? I jedni i drudzy przyjemni... Chyba jednak postawie na Wlochow (sentyment i wspomnienia gora). Odpowiedz Link Zgłoś
deleine czy futbol przegra z cwaniactwem boiskowym? 22.06.08, 20:44 a dzisiaj to może wygrać bożydar iwanow - może się w końcu przymknie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Ano ja ... Chorwacji tez kibicowałam ... 22.06.08, 22:13 może dziś nie będę kibicowała Hiszpanom? Włochom, Włochom chciałabym kibicować ale mnie denerwują w dwóch dyscyplinach, więc chwilowo jestem na nich obrażona. A może w sumie powinnam im kibicowac, zważywszy na to, jak skończyła holandia i chorwacja? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Niemcy - Turcja 25.06.08, 17:40 A ja życzę Turkom jak najlepiej, więc pewnie przegrają Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Niemcy - Turcja 25.06.08, 17:41 dylemat z cyklu "co wolisz połknąć - ślimaka czy gluta" obstawiam jednak gluta, znaczy Turcję i finał Rosja-Turcja Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Niemcy! 25.06.08, 19:05 Turcja nie da rady Niemcom. w finale, moim zdaniem, wystapia Niemcy i Rosja a wygraja ci pierwsi Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Niemcy - Turcja 25.06.08, 19:50 obstaw, obstaw mam nadzieję, że tureccy piłkarze ich obstawią tak, że nie będą mogli machnąć nogą Odpowiedz Link Zgłoś
barb42 Re: Niemcy - Turcja 25.06.08, 22:50 I wygrali Niemcy )) Czyli finał moich marzeń Niemcy - Hiszpania, jeszcze realny Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niemcy - Turcja 26.06.08, 10:00 Finał moich marzeń (Niemcy-Holandia) już realny nie jest, teraz zatem trzymam kciuki za Niemcy-Rosja i wygraną Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Niemcy - Turcja 26.06.08, 11:32 Chcialabym zeby Rosja wygrala, ale to nierealne. Komu kibicuje ten przegrywa. Hiszpanie tez byloby OK, ale Niemcy nie. I pewnie wygraja. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: angazetka 26.06.08, 13:06 ja podobnie. cos mi mowi, ze Niemcy w koncu beda mistrzami Europy. w niedziele jest final a my bedziemy na wczasach. zastanwiam si, gdzie tu w niedziele mecz obejrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: angazetka 26.06.08, 15:24 w końcu? czyli poprzednie trzy razy się nie liczą? Odpowiedz Link Zgłoś
deleine :) 26.06.08, 20:20 przyznać się do niewiedzy to nie jest wstyd lepiej to, niż lawirować Odpowiedz Link Zgłoś
barb42 Re: w końcu ;-) 26.06.08, 22:52 W końcu, to może Hiszpania coś wygra )) Marzenia się spełniają - finał Niemcy - Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Kibicuję Hiszpani - happybogna 26.06.08, 12:10 Przyklejone przez moderatora Kibicuję Hiszpanii Autor: happybogna A wczoraszy mecz jak dla mnie się rozkręcił po pierwszym golu, nie mogłam się zdecydować komu kibicować. Ale pod koniec byłam taka zmęczona, że już nie chciałam dogrywek i karnych i chłopcy Niemcy ładnie zakończyli. W sumie ciekawy mecz, obydwie drużyny zacięcie walczyły, miło popatrzeć na taki futbol. A dzisiaj liczę na hiszpański temperament. Miłego oglądania życzę Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re:... 26.06.08, 13:09 trzeba przyznac, ze Niemcy grali wczoraj troche nieciekawie, spodziewalam sie czegos innego, wiecej walki, wiecej ruchow. byli jakby zdenerwowani, nie wiedzieli dokladnie co robic. Turcja z kolei szalala. wydaje mi sie, ze Niemcy 3 gole strzelili przez przypadek ale cieszy mnie to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Która tam kibicowała Holandii..? 27.06.08, 13:48 Jako, że do finału dotarli Niemcy i Hiszpanie, kibicuję Hiszpanii, a co! Ale, jak to kiedyś powiedział poeta, futbol jest taki, że 22 chłopa gania za piłką, a wygrywają Niemcy... Swoją drogą, Niemcy z Turcją wygrali w stylu iście... tureckim (ostatnia minuta i decydujący gooooool!) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Która tam kibicowała Holandii..? 27.06.08, 13:51 Rowniez kibicuje Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
barb42 Re: Która tam kibicowała Holandii..? 28.06.08, 10:30 Ten poeta, to Gary Lineker "Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy" Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Która tam kibicowała Holandii..? 29.06.08, 23:24 No i wygrała Hiszpania! Ole! Odpowiedz Link Zgłoś