yasmin11 01.07.08, 19:07 ratunku! czym sprac markery do tablicy z ubrania? te mazaki zmywalne woda schodza latwo, ale to swinstwo nie chce w ogole! dziecko wymazalo sobie cala odswietna bluzke i spodnice! help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sybil-grazka Re: czym sprac markery do tablicy? PILne 01.07.08, 19:14 Zmywacz do paznokci delikatnie na plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: czym sprac markery do tablicy? PILne 01.07.08, 21:02 Mnie sie NICZYM znanym nie udalo... jak Tobie sie uda to prosze daj znac! Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: czym sprac markery do tablicy? PILne 01.07.08, 21:41 u mnie takowe plamy były na srodku jasnego dywanu uzyłam Vanisha, troche zeszło, ale nie wiem jak z odświetnym ubraniem. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin11 Re: czym sprac markery do tablicy? PILne 02.07.08, 18:03 niestety, nic nie dziala. moze na swieze plamy ten zmywacz, czy Vanish jest ok, ale na kilkugodzinne nic nie pomaga. moze po prostu w ogole nie nalezy tego ruszac i oddac do pralni, moze maja jakies sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
pajesia Re: czym sprac markery do tablicy? PILne 02.07.08, 23:08 a może odplamiacz z biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
elk19300 Re: czym sprac markery do tablicy? PILne 03.07.08, 00:54 A moze sprobuj Magiczna gabke Jan Niezbedny - na ubraniach nie probowalam (moze moze odbarwiac?) ale ze scian, stolow zmywa wszystko niezmywalne. Odpowiedz Link Zgłoś