blackwitch_22 31.07.08, 10:24 jedzenie w słoiczkach...która firma według Was jest najlepsza?? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona19832 Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 31.07.08, 11:46 Ja w słoiczkach kupowałam tylko deserki bo tymi zupkami i daniami Wiki pluła dalej niż widziała. Każda z tych firm jest dobra ale sama musisz się zorientować co najlepiej zasmakuje Twojemu szkrabowi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 31.07.08, 17:48 Na początku kupowałam gerbera, później bobowitę-ze względu na mniej zmielone jedzonko i większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 31.07.08, 18:50 Ja kupowałam przeróżne. Zwróć uwagę,że z Hippa mają przyprawy dla starszego dziecka których inne nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 01.08.08, 11:30 Mojej córeczce smakuje Hipp (deserki), zupki muszę wciskać ( też Hippa, bo o innych nie ma mowy w ogóle), za to uwielbia sok jabłkowo- miętowy z Bobovity. Odpowiedz Link Zgłoś
ewabodanka Hipp 04.08.08, 17:34 ja kupowałam oli owoce hippa pozostałe dania sama gotowałam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 12.08.08, 10:00 ja kupuję soki z gerbera lub bobovity, deserki z gerbera (tylko brzoskwinie z hippa), kaszki nestle. w sumie to mam gerbera zamiennie z bobovitą. natomiast hippa nie kupuję ponieważ dodaje np cukier do czego popadnie i jak wspomniała Kamisia przyprawy. Zresztą zupki i tak sama gotuję bo Meli nie jada gotowych. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 19.09.08, 13:08 Ja niedawno byłam prywatnie u bardzo fajnego lekarza.I kobietka jeśli chodzi o słoiczki zaleciła trzymać się tylko jednej firmy - nie mieszać! A ponieważ zaczęłam dawać jabłuszko z Bobovity więc przy niej zostałam. Jabłuszko mojemu synkowi smakuje ale furorę zrobiło jabłuszko z marchewką - wciął cały słoiczek 125g - nie było mowy by dać cyca zamiast deserku . Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 22.09.08, 12:28 ja tam mieszam. przyczyną jest to że jedne firmy mają takie połączenia a inne inne więc jest większe urozmaicenie. napisz proszę u jakiego lekarza byłaś bo ja szukam jakiegoś dobrego pediatry (chcę skonsultować z kimś innym wyniki). z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. jeśli nie chcesz pisać na forum namiarów to napisz mi proszę na gg: 4621478 Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla Re: GERBER,BOBOVITA CZY HIPP?? 25.09.08, 13:27 moja poki co zzera wszystkie jak leci, ale i tak w miare mozliwosci robie sama, bo wychodzi 5 razy taniej I tez zzera. Lepiej moim zdaniem urozmaicac, bo co sie stanie jak nagle zabrakie \w sklepie hippa adzieciak libi tylko hippa? No i chyba bedzie latwiej dziecko przekonywac do roznych smakow w przyszlosci... no ale my jemy zupki dopiero od miesiaca, wiec zaden ze mnie doradca Odpowiedz Link Zgłoś