Dodaj do ulubionych

Witajcie Kobiety pracujące:)))

22.10.08, 12:41
Od ponad 3 tygodni jestem w Waszym gronie.
Ostatnio nie udzielałam się na forum,bo musiałam przywyknąć do nowego stylu życia(po 3 latach opieki nad Dzieckiem i bycia Kurą Domową zaczęłam pracować i studiować zaocznie).
Pracuję na M-W.Lekko nie jest,można nawet powiedzieć że bardzo ciężko.Przez pierwsze 2 tyg po pracy przychodziłam do domu i tylko trzymałam nogi w górze-tak bolaływink
Teraz powoli zaczynam się dostosowywać-nawet zaczęłam gotować,spoglądać do notatek z wykładów i jeszcze na necie mam czasem czas posiedziećsmile))
Tak więc z KD przeszłam na MW plus studia.
I wiecie co?
Dobrze mi z tymbig_grin
Obserwuj wątek
    • seniorita_24 Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 12:49
      Gratulejszyn Semida smile Powiedz mi co to jest MW bo KD to pewnie drób domowy.
      • semida Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 12:52
        MW mało się różni od drobiu domowegobig_grin
        Jest to praca na stoisku Mięsno-wędliniarskimsmile
        Drobiu tam od groma i ciut ciutsmile
        • seniorita_24 Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 12:54
          To branża znajomy po 3 latach ;P Uważaj na żylaki i męża do masażu łydek
          zatrudnij smile)
          • seniorita_24 Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 12:57
            Jakoś nie polsku poprzedni post mi wyszedł. Branża - znajoma, nie znajomy smile A
            MW to może być pracująca matka wyrodna a nie poświęcająca sie wyłącznie sprawom
            domowym KD.
            • semida Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 13:06
              Haha,no wyrodna czasami się czuję jak mam na 2 zmianę i dziecka nie widzę przez cały dzień.
              Żylaki pewnie będą niestety.Ale po studiach mam zamiar zmienić branżębig_grin
              Skąd to znasz?
              • dlania Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 13:08
                A wiesz semida, że w moich ulubionych delikatesach na dziale mięsnym
                naładniejsze ekspedientki z całego sklepu pracują? Ciekawe czy u was tez taka
                prawidłowośc zachodzi?wink
                • semida Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 13:12
                  Taaa,u nas i najładniejsze,i najwyższe(każda około 175cm),i najpostawniejszesmile
                  Ja już 2 kg w 3 tyg schudłam,i kierowniczka mówi,żebym więcej już nie chudła bo na mięsny nie będę pasowałasmile
                  Przecież mięsny kojarzy się z takimi bardziej postawnymi podobnosmile
                  A ja ani żadnej diety nie trzymam,piwsko piję i...chudnębig_grin
                  • dlania Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 13:21
                    semida napisała:

> A ja ani żadnej diety nie trzymam,piwsko piję i...chudnębig_grin

Cholerka, to ja chyba branże zmienię!smile
                    • mamakasienki1 Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 22.10.08, 18:27
                      Jakie to pocieszające, że po takim czasie nie tylko ja do pracy
                      poszłam.
                      Też pracuję od 3 tygodni po niespełna 4 latach urlopów
                      macierzyńskich i wychowawczych. Mam 2 śliczne córcie, fajną pracę i
                      nie żałuję ani sekundy które poświęciłam dzieciom, a teraz maluchy
                      już radzą sobie bez mamy więc pora była najwyższa do pracy.
                      I jestem szczęśliwa, że zdecydowałam wrócić do ludzi i obowiązków
                      pozadomowych.
                      Gratuluję pracy smile
    • biedro_neczka Re: Witajcie Kobiety pracujące:))) 24.10.08, 19:41
      no już od dłuższego czasu zastanawiałam się, gdzieś ty się
      podziała smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka