karimea 25.11.08, 09:14 co to za jaja i smoki, ktore w zawrotnym tempie pojawiaja sie w sygnaturkach ematkowych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 09:30 karimea napisała: > co to za jaja i smoki, ktore w zawrotnym tempie pojawiaja sie w > sygnaturkach ematkowych ? > stawiam na Twojego ptaka, który latając po ematkowych sygnaturkach składa je Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 09:47 Mnie tez to trochę dziwi i bawi, że też komuś może sprawiać frajdę wysiadywanie internetowego smoka.. No ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 09:51 Cytatmorgen_stern napisała: Mnie tez to trochę dziwi i bawi, że też komuś może sprawiać frajdę wysiadywanie internetowego smoka.. No ale co kto lubi Phyyyyyy Mam smoki i nie zawaham się ich użyć Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 10:03 Heheh ty to możesz, kotula, użyć przeciwko mnie innej broni, wiesz jakiej Masowe rażenie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 10:08 O tak tak tak. To się nazywa "broń biologiczna niezbyt dalekiego zasięgu" Odpowiedz Link Zgłoś
karimea Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 21:30 a ma jakis cel takie wysiadywanie internetowego smoka ? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 21:55 noooo...taki smok rosnie, sklada jajo, ktore potem ktos wysiaduje...smok sie wykluwa, rosnie, sklada jajo.... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 22:12 o no właśnie to samo miałam zapytać Zaraz sobie poczytam odpowiedzi, w sumie od tego powinnam zacząć, tak tylko chciałam na wstępie zaznaczyć bezsensownie swoją obecność Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 22:13 zaraz... poczytałam i nic nie rozumiem. Jakie smoki? Że z tych jaj niby wyłażą? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: inwazja jajek ;D 25.11.08, 22:36 Nooo. Jak się patrzy na jajo, to im więcej patrzy i klika, to szybciej jajo pęka. I wychodzi smoczy noworodek. Potem on rośnie, i takie tam bla bla bla. O tu sobie zobacz: dragcave.net/user/kotadivine Powinnam oczywiście napisać, że hoduję smoki, bo dzieci je lubią itp. - ale to nieprawda. Hoduję, bo gadżeciara jestem no i lubię, ooo Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu mama_kotula 25.11.08, 22:42 uśmiałam się z Edytki a swoją drogą pokaźna hodowla właśnie jak się pozbyć zdechłego jajka? zbuka czy jak mu tam?bo mi zdechło jedno?? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: mama_kotula 25.11.08, 22:45 na szczęście o takich tragediach informują na piśmie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: mama_kotula 25.11.08, 22:46 mathiola napisała: > a jak rozpoznajesz? Smierdzi??? O tak o: dragcave.net/viewdragon/8KQo Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: mama_kotula 25.11.08, 22:44 Niestety, ostatnio młodzież moja nadaje imiona smokom, stąd Edytka, Zielunia i tym podobne twory. Rozbite jajo znika samo po 2 tygodniach, nie wiem, jak z nagrobkami, bo dopiero od wczoraj mam pierwszy. Z niektórych jajek wykluwają sie dinozaury oraz kury A hodowla nie jest spora. Spora to jest tu, w dodatku dużo rare dragons: dragcave.net/user/harrypotter Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: mama_kotula 25.11.08, 22:49 oszz boszz..cudne te smoki! mój małżon najpierw śmiał się ze mnie, ze jak dziecko się bawię, a dzisiaj odkryłam, że sam ma kilka jajek z niego to byłaby idealna kura...siedzi na jajkach i gdacze i bądź tu mądry i zrozum o co mu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś