aaa-aaa-pl Re: Skradziona czekoladka 16.01.18, 23:03 I jak się sprawa zakończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
quesuerte Re: Skradziona czekoladka 16.01.18, 23:18 Myslalam, ze znow jej ktos czekoladke ukradl. Albo te torbe-pieska. Albo, ze sie wreszcie po latach czekoladka odnalazla! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Skradziona czekoladka 16.01.18, 23:25 Albo ze złodziej czekoladek właśnie trafił do poprawczaka za rabunek z włamaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
quesuerte Re: Skradziona czekoladka 17.01.18, 10:03 To najbardziej prawdopodobne. Otworzyli sprawe po latach i zbadali DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Skradziona czekoladka 17.01.18, 10:57 Archiwum X się włączyło do sprawy.Mają trop Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Skradziona czekoladka 17.01.18, 15:56 quesuerte napisała: > Myslalam, ze znow jej ktos czekoladke ukradl. > Albo te torbe-pieska. > Albo, ze sie wreszcie po latach czekoladka odnalazla! Umarałam !!!! Make me my day Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_jedi Re: Skradziona czekoladka 17.01.18, 11:49 Ja mam nadzieję, że ta kradzież czekoladki wyszła Emmie na dobre. Mamusia przestała pakować córci czekoladki do torebki pieska, a zamiast tego wkładała jaj zdrowe jabłuszka i marcheweczki, które nie ginęły i Emma je ochoczo konsumowała. Dzięki temu Emma 10+ ma zdrowe ząbki i nie jest pulpecikiem, a obie dziewczyny śmieją się z tej przedszkolnej afery. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Skradziona czekoladka 17.01.18, 15:59 Emka 10 plus jest szczupła,ma zdrowe zęby,wciąż uwielbia czekoladę Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: Skradziona czekoladka 17.01.18, 18:51 I oczywiście, nie kłamie, nie potrafi to cudowne dziecko. Co najwyżej ukrywa prawdę i milczy, a mamusia nie widzi, że to nie robi różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś