peresia 03.07.09, 12:46 ...za swoje słowa w "Kropce nad i" www.rynekzdrowia.pl/Prawo/Nelli-Rokita-bedzie-pozwana-za-swoje-wypowiedzi-ws-in-vitro,8453,2.html I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 12:52 I słusznie. Może baba zaczniec myśłec....nie cholera,,,chyba nie zacznie-nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:02 I dobrze. Może następnym razem pomyśli trochę, zanim chlapnie coś głupiego ozorem. W bajki wierzę, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:17 Byłoby super. Jednak podejrzewam, że nawet gdyby dostała po łapach za te brednie, które głosi, będzie do końca życia przekonana, że ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:20 > będzie do końca życia przekonana, że ma rację. Większość ludzi ma takie przekonanie o swoich racjach. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 07.07.09, 11:40 > Większość ludzi ma takie przekonanie o swoich racjach. Ale chyba większość ludzi nie ma aż tak debilnych poglądów. Albo mają mniejszą siłę przebicia i nie pokazuje się ich w stacjach ogólnopolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:31 Brawo. Wprawdzie Nelly to nie uzdrowi, ale może jednak parę osób sobie uświadomi, że nie da się bezkarnie opowiadać pewnych rzeczy. trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:39 A na mojego maila nie dostałam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:51 a możesz nam zdradzić co jej napisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 18:22 Pokrótce, że jest durna i lepiej żeby się nie wypowiadała, i że jak ją słyszę to stwierdzam, że niektóre baby nadają się tylko do garów. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 13:45 czy jest chociaż cień szansy, że trafi do więzienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 14:39 "Najnowszy wymysł naukowców" Bezpłodność nie jest więc już karą za grzechy Mam nadzieję, że może coś trafi do jej rozumku, dzięki wszystkim komentującym jej wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 14:41 I bardzo dobrze, może zacznie wypluwać z siebie publicznie trochę mniej bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 14:55 Dobrze by było aby w końcu musiała wziąć odpowiedzialność za to co mówi publicznie. Niestety pewnie będzie tak jak zawsze - rozejdzie się po kościach Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 18:45 Jakież ta kobieta musi znać łóżkowe sztuczki, że Jan Maria jeszcze nie spierniczył przed nią na koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 03.07.09, 21:21 Ja też jestem taką mamą - po in vitro. Jak przeczytałam,co ta kobieta naplotła, to nawet nie poczułam wściekłości, tylko niezmierne zdumienie, że z niektórych los tak okrutnie zadrwił, pozbawiając ich rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 00:29 Gratuluję sukcesu ale powiedz ile jeszcze twoich zarodków czeka na zagnieżdżenie w twojej macicy i czy się doczekają? Czy przyjdzie im obumrzeć z tęsknoty lub po prostu inni je zabiją ( zutylizują) bo jest problem z przechowywaniem takiej ilości ? Żłobek Królowej Śniegu pęka w szwach i tak jak w bajce nie ma tam ciepła i miłości prawdziwej tylko chęć posiadania za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 00:39 faktycznie los z Ciebie zakpił i pozbawił rozumu. Współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 00:48 Oto czasy, w których gdy brak argumentów rzuca się wyzwiska... Też współczuję... Spokojnych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 02:06 Wyzwiska????? może coś przeoczyłam? Też życzę dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 06:39 Rybeńko, ale Twoje histerie to nie są argumenty, tylko tanie chwyty pod niedouczoną i równie rozhisteryzowaną publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 12:20 kawka74 napisała: > Rybeńko, ale Twoje histerie to nie są argumenty, tylko tanie chwyty pod niedouc > zoną i równie rozhisteryzowaną publiczkę. No bo widzisz koteczku trzeba umieć czytać ze zrozumieniem i łowić z tekstu istotę rzeczy. Argument brzmi : reszta ludzkich zarodków jest pozbawiona szansy na życie - oto cena posiadania jednego dziecka no może dwójki. Czy to etyczne? Rozwinięcie : Zarodek jest zalążkiem życia . Nie szkodzi , że małym. W XXI wieku nie powinno to nikogo dziwić. Żonglowanie ludzkim istnieniem jest nieetyczne. I nawet jakby ktoś nie chciał tego dojrzeć chowając głowę w piasek , udając , że jest inaczej , wyśmiewając tę prawdę to tak po prostu jest. A ci , którzy podporządkowują zasady etyczne i moralne pod swój komfort i widzimisię są pozbawieni przysłowiowego kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Syriano 06.07.09, 12:54 Zarodek jest zalążkiem życia . Nie szkodzi , że > małym. W XXI wieku nie powinno to nikogo dziwić. Żonglowanie ludzkim > istnieniem jest nieetyczne. I nawet jakby ktoś nie chciał tego > dojrzeć chowając głowę w piasek , udając , że jest inaczej , > wyśmiewając tę prawdę to tak po prostu jest. A ci , którzy > podporządkowują zasady etyczne i moralne pod swój komfort i > widzimisię są pozbawieni przysłowiowego kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Syriano 06.07.09, 13:03 tak nasz mózgu, umiem czytać i widziałam Twoje zideologizowane wypociny ale o ile do pierdu-pierdu o nieetyczności in vitro już przywykłam, o tyle Twoja hipoteza śmierci z tęsknoty mnie wbiła w fotel swą.. kurde,nie wiem nawet czym brawurą? skrajnym i skretyniałym zideologizowaniem? tak debilizującym posłużeniem się pojęciem z nieadekwatnej dziedziny, że panowie purpuraci ze swą "wyrafinowaną aborcją" to się mogą schować? Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Re: Syriano 06.07.09, 13:11 Twoje skretyniałe wypociny i debilizujący styl też mnie wbły w fotel. PS. Dorównałam formą wypowiedzi ??? Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Syriano 06.07.09, 16:35 Lilabe - jesli masz rację, to oczywiste jest takze, ze zadna dziewczyna po poronieniu, a szczególnie gdy wiadomo, ze prawdopodobienstwo kolejnego jest spore, nie powinna nigdy więcej próbowac zajść w ciążę. Bowiem próbujac, najprawdopodobniej skazuje następny zarodek na śmierć - dla wlasnej, chorej potrzeby posiadania dziecka. Kobiety, ktore ronia za kazdym razem ryzykują życiem dziecka, a to powinno być zabronione. Powiem więcej - biorac pod uwage, że ok 40% ciąż naturalnych ulega poronieniu w pierwszych paru dniach, zanim kobieta jeszcze wie, ze jest w ciązy, każdy stosunek seksualny obarczony jest ryzykiem śmierci dziecka. należaloby więc albo stosować za każdym razem 100% srodki antykoncepcyjne, albo - najlepiej - zrezygnowac z tak płochej przyjemnosci, obarczonej wysokim prawdopodobienstwem smierci wlasnego dziecka. Tyle, ze KK jakos nie potępia kobiet, ktore po 10 poronieniu staraja się po raz kolejny, przeciwnie. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 06:37 Czy przyjdzie im > obumrzeć z tęsknoty Z czego??????? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 12:44 Nobla, Nobla dla tej pani! zarodki w azocie umierają z tęsknoty, łał uroczyście oświadczam, że to najgłupszy tekst jaki przeczytałam w czasie kilkuletniej forumowej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 06.07.09, 16:42 >Czy przyjdzie im > obumrzeć z tęsknoty Czy ktoś może mnie uszczypnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 07.07.09, 11:50 W pierwszej chwili myślałam, że to żart i aż się zaplułam ze śmiechu wyobrażając sobie te stęsknione zarodki w "żłobku królowej Śniegu" (cudne określenie). A Ty chyba na poważnie. Jestem pod wrażeniem. Pranie mózgu daje niesamowite efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotax1 Re: Nelli Rokita może " beknąć"... 07.07.09, 12:02 Ty się dziewczyno lecz na nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Do prześmiewców 06.07.09, 18:31 Ten tekst miał poruszyć waszą wyobraźnię , rozum i serca ale jak miał to zrobić jeśli nie macie takowych. Potraficie tylko zlewać szyderstwem i wywracać kota ogonem ale to wasz problem i o was świadczy ( nie dobrze bynajmniej ). Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: Do prześmiewców 06.07.09, 18:56 " A słabego w wierze przyjmujcie, nie wdając sie w ocenę jego poglądów. Jeden wierzy, że może jeść wszystko, słaby zaś jarzynę jada. Niechże ten, kto je, nie pogardza tym, który nie je, a kto nie je, niech nie osądza tego, któty je; albowiem Bóg go przyjął. Kimże ty jesteś, że osądzasz cudzego sługę? Czy stoi, czy pada, do pana swego należy; ostoi się jednak, bo Pan ma moc podtrzymać go. Jeden robi różnicę między dniem a dniem, drugi zaś każdy dzień ocenia jednakowo; niechaj każdy pozostanie przy swoim zdaniu. ... Przekonanie, jakie masz, zachowaj dla siebie przed Bogiem. Szczęśliwy ten, kto nie osądza samego siebie za to, co uważa za dobre." Frg. listu św. Pawła do Rzymian. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Do prześmiewców 07.07.09, 11:55 > Ten tekst miał poruszyć waszą wyobraźnię , rozum i serca ale jak > miał to zrobić jeśli nie macie takowych. Ale mam widocznie poczucie humoru, bo ono bardzo się poruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś