soniasonia1 27.02.04, 19:25 Chciałam spytać kim Jestes z zawodu, bo gdzie nie wejde to wszędzie Cie pełno))) Może matką polką w męskim wydaniu? Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shuriken Re: Dzień dobry 01.03.04, 15:34 Mój zawód niech pozostanie tajemnicą A gdzież to mnie tak wszędzie pełno? Jestem prawie wyłącznie na eTacie i na forum Wino, czasami na "książkach dla dzieci" i forum inwestycyjnym (które nieco zamarło). Co do mojej tożsamości, to jestem ojcem, Polakiem, a wydanie - niewątpliwie męskie. Any other questions? Odpowiedz Link Zgłoś
soniasonia1 Re: Dzień dobry 01.03.04, 23:49 Witaj. Nawet nie wiem dokładnie gdzie Cie tak pełno bo skacze sobie to tu to tam i zawsze gdzieś na Ciebie wpadne. No more questions. Thank you and goodnight.))))) ania. Odpowiedz Link Zgłoś
beatale Re: Dzień dobry 05.03.04, 18:40 Witam przyłaczam się do poprzedniczki. czytam twoje posty i odp. na posty bo sa ciekawe i zawierają dużo linków do interesujących stron, - zresztą faceci (szczególnie inteligentni))maja całkiem inny styl pisania niz kobiety i wieksze poczucie humoru. A w jakim wieku są twoje dzieci? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
shuriken Re: Dzień dobry 08.03.04, 16:32 Wypadałoby się zarumienić, ale jakoś mój autonomiczny układ nerwowy nie reaguje dziś na komplementy Mój syn ma 14 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
soniasonia1 Re: Dzień dobry 08.03.04, 18:03 Mój syn będzie miał 14 miesięcy za 2 dni. Pozdrawiam serdecznie.ania. Odpowiedz Link Zgłoś
tjoanna Re: Dzieńdobry Shuriken! 23.03.04, 17:28 Moim zdaniem Shuriken jest psychiatrą Odpowiedz Link Zgłoś
soniasonia1 Re: Dzieńdobry Shuriken! 23.03.04, 19:35 Eeeee, raczej nie..... Nie chciałoby MU sie tyle wymądrzać)))))))))))))) Co tam Shuriken? Wszystko dobrze? Podrażniony? Pozdowionka.ania. Odpowiedz Link Zgłoś
slma Re: Dzieńdobry Shuriken! 25.03.04, 08:28 Moim zdaniem jest....redaktorem, bo tylko Ci mają teraz czas na "łażenie" po necie. Pozdrawiam Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
shuriken Re: Dzieńdobry Shuriken! 25.03.04, 12:03 Ostatnio nie mam czasu A psychiatrą mógłbym pewnie być, tyle że życie się inaczej ułożyło. Ukłony dla mojego wirtualnego fanklubu Shuriken (zajęty) Odpowiedz Link Zgłoś