caramel.macchiato 22.07.10, 12:57 Jesteście już po, w trakcie, a może wyjazd dopiero przed Wami? Gdzie was wywiało w tym roku. My standardowo w sierpniu do Kołobrzegu. Pierwszy raz z synkiem Będzie ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaremax Re: 31 lipca :) go to hell 22.07.10, 22:47 Pod koniec czerwca było się na żaglach na Mazurach.Oj odchorowalem zbyt duże ilości szuwarowej nalewki Potem kilka dni w Międzywowodziu. Fajnie było bo w międzyczasie dojszłem do siebie teraz basenik fi 3000 w ogródkuTeż fajnie bo mam swoje dwie kobitki u boku , piwo itd W sierpniu pewnie też nas gdzieś poniesie choćby na kilka dni.A co zusowcem nie jestem jeszcze . Zdrowie mam pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Wakacje 2010 26.07.10, 23:54 a ja w tym roku do wnuczka..plastelię ma, sporą bibliotekę i stado zabawek (częściowo dzieki mnie) równiez.. farbki zabieram, kaczki, w fajnym parku i sporo ogródków dla dzieci na mijscu..las i jeziorko z zaglówkami rzut beretem od domu (kapok juz ma), lotnisko pod bokiem..oj będzie się działo!! Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: Wakacje 2010 27.07.10, 15:54 Czekam na relację po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś