Dodaj do ulubionych

śledztwo poszlakowe

IP: *.* 22.08.01, 19:32
Ponieważ pole temat nadal jest zablokowane rozpoczynam nowy wątek będący kontynuacją moich podejrzeń wyrażonych na e-tacie , mianowicie, że happy, happybis, tato i M to jedna i ta sama osoba .>KvM napisał:>Co więcej podejrzewam , że jest to osoba, która pisze też jeszcze pod innym nickiem. Poprosiłem Marcina o sprawdzenie tego. Co do tego nie mam wątpliwości . Co więcej: być może pod innym nickiem polemizuje sam/a ze sobą :sarcastic:Teraz , pod obstrzałem, nasz "happy tato" może się przyczaić i korzystać np. z cudzego komputera, może pisać z kompa służbowego i domowego. Ponieważ dużo korzysta z internetu (widać to choćby po tym, że wyszukiwał/ła informacje o Bogusi i Tobie) przypuszczam , że korzysta ze sztywnego łącza. To z kolei wskazywałoby na jego/jej pracę w nowoczesnej firmie albo zawód związany z informatyką. Jakby nie było wszystkie posty pod wymienionymi nickami mają wspólne cechy : dobra znajomość internetu, i absurdalno- prowokująca treść. Właściwie nabieram pewności , że ta osoba robi to dla jaj- prowokuje i czeka na reakcję. A to oznaczałoby, że przynajmniej kilkanaście osób na tej grupie zostało frajerami :ouch: Idąc dalej tym śladem to "happy tato" okazał/łaby się najbardziej inteligentną osoba z nas wszystkich. :what:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: śledztwo poszlakowe IP: *.* 22.08.01, 19:57
      Wiesiu, może lepiej nie ciągnij tematu happy tato, bo pewno happy tato siedzi i zaciera rączki, patrząc jak głupościny przez niego/ją zapoczątkowane roznoszą się po sieci, a nawet uczyniono osobny wątek (to dopiero radocha).Tak jak nigdy nie wiesz dlaczego dobry Bóg stworzył komary i inne latajace tałatajstwo, tak nigdy nie dociekniesz jaki jest cel życia takich indywiduów. Może celem jego/jej stworzenia jest ćwiczenie nas w cierpliwości... albo produkcja taniej popularności... Może jeszcze co innego. Może włączyć ignorowanie i po prostu nie odpowiadać na posty najwyraźniej prowokujące celem li i tylko prowokowania.
      • Gość: guest Re: śledztwo poszlakowe IP: *.* 22.08.01, 20:24
        Popieram Cię Reszko. Najlepiej ignorować, choć w tym przypadku akurat myślę, że zdecydowana reakcja forumowiczów też była istotna. Myślę, że warto jedynie abyśmy wiedzieli pod jakimi jeszcze nickami ewentualnie występują osoby podpisujące się M., tato, happy (bis) itp. Na razie jest spokój, więc możemy sobie chyba nawet i to darować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka