Dodaj do ulubionych

Moje hobby

IP: *.* 03.01.03, 14:01
Witam .Od jakiegos czasu moj syn zbiera karty telefoniczne , czasem dostalem jedna czy dwie od kolegow to mu dozucalem do kolekcji. Na mikolaja kupilem mu klaserek , aby sobie poukladal owe karty i co sie okazalo ze klaserka braklo (prawie 200 szt. ) . Tuz przed wigilia wpadl mi w rece katalog z wszystkimi do tej pory wydanymi kartami , i wiecie co , ze mnie wzielo na zbieranie kart . W katalogu jest ich ok. 1400 pozycji i dodatkowo jeszcze sa wydania specjalne . W zwiazku z powyzszym mam prosbe do wszystkich kto mialby zuzyte karty i chcialby mi podeslac to bardzo prosze . Moj adres podesle na @ . Czekam na odezwe . Mam rowniez kilka kart ktore sie powtarzają i mogłbym sie wymienic. Pozdrawiam Jacek (yupii)
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaDr Re: Moje hobby IP: *.* 04.01.03, 09:37
      Jacku!Co prawda rzadko mi się zdarza korzystać z budek telefonicznych, ale bedę o Tobie pamiętać. A czy zbierasz też karty zagraniczne? Bo w domu mi się poniewierają ze 2 włoskie (siostra przywiozła, kiedyś było więcej, ale się gdzieś pogubiły). Pozdrawiam cała Waszą czwórkę.Aneta
      • Gość: JacekN Re: Moje hobby IP: *.* 06.01.03, 14:02
        Witam.Anetko na Ciebie można liczyć. Będę Ci bardzo zoobowiazany. Mam nadzieję , że adres mój masz , więc z przesłaniem nie będzie problemu - chyba , że wolisz w inny sposób . Jeżeli będę przejeżdżał przez Zaw.... mogę wdepnąć odebrać osobiście. Pozdrawiam JacekPs. usciski dla Karolinki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka