bj32 09.01.07, 16:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55181585&s=0 Tu sobie wejdźcie. Może coś doradzicie nieszczęsnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:24 No co ty! Te chłpoaki są porządne, teraz pewnie gęby ze zdziwienia otworzyli i nie wiedzą co powiedzieć. Ale sperma w oku??! Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:31 Jak porządne, to może co podpowiedzą. A i podszkolą się w pisaniu komicznych wątków)) Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:31 Przeczytałem od dechy do dechy. Wielkie gó... Autorka postu to jakaś koleżanka z e-mamy mająca nowy nickiem, która ku radości qmpelek z formu rzuciła jakiś tam tekst. Laska o ksywie Klara raz twierdzi, że się brzydzi spermy a 3 godziny póżniej pisze, że bierze ją do ust. Zwykła prowokacja...Ale Panie oczywiście mają radochę i dzielą się swoimi doświadczeniami heh. Ladacznice jedne Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:42 Odważny ? A czego mam się bać ? Głupoty ? Sam z niej się śmieję. Jakieś tam dziewczę prosi koleżanki o pomoc i radę a w zamian jest wyśmiewane przez stadko podjaranych babaczek. Oczywiście historia jest wymyślona a zagorzała dewotka Klara co chwilę odkrywa nowe szczegóły z jej pikantnego życia. Wszyscy ryją ze śmiechu panienki podjarane i biznes na gazecie się kręci. Takie jazdy mnie podniecały ale w Liceum.... Odpowiedz Link Zgłoś
arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:47 Jak to powiem to będę miała przekichane, ale ja mówie na nie sroki. Zlatują sie i kraczą kra, kra...O Boże...!! Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 17:01 E-mama to fajne forum. Ja zawsze wchodzę tam jak mam kiepski humor ale głosu nigdy nie zabieram. Poza tym zawsze mam ubaw jak widzę co niektóre Panie, które na e-tacie grają fajne mamy i żony a na e-mamie odkrywają swoje lesbijskie grzeszki i fantazje. Do pozytywnych stron e-mamy zaliczam jeszcze niusy gdzie Panie radzą się innych ile razy w tygodniu trzeba włączać zmywarkę do naczyń albo ile trzeba zarabiać żeby kupić mieszkanie. Moim zdaniem to takie urocze i milusie formu dla słodkich ...blondyneczek które podobnie jak i "Klara" potrafią okazać trochę dzikości. Mrau ! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:59 Ale nie ulega wątpliwości, że pośmiać się można. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Chłopaki! 09.01.07, 17:09 Co trzeba przyznać to ruch na emamie straszny Są też takie przypadki- tyle że dziwne ża jakoś wcześniej się niezgadali kto co lubi. Ale sposób na prowokacje też fajny - jeśli ktoś lubi. No i pośmiać się mozna. A rozwiaznie problemu tej kobiety jest banalne - wystarczy szklanka Co drugi stosunek niech mąż oddaje sperme do niej i chlusnąć mu w tważ. Oczywiście sex jest dla ludzi i jak się dogadują to niech robią co chcą Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:12 Dla uwiarygodnienia tego co wcześniej pisałem o forum dla blondynek ))) poniżej link do jednego hiciarskich wątków e-mamy ! To jest zajebiste a nie jakaś tam Klara Veritas forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55191350 Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:21 Eeeeeeee to kiepskie jest - ani się posmiać ani popłakać A z uroków bym się nie śmiał mam ciotke mieszka w górach (ja też ale ona, mieszka na takiej dużej góze w lesie) Babka jest fajna a jak jej świnia zachorowała to odczyniła uroki przy blasku ksieżyca i pomogło świnia zdechła następnego dnia ;P ale przynajmniej było mięsko ;D - nie no wyzdrowiała. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:23 A ciocia to nie przypadkiem na Łysej Górze mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
gov.single Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:38 A tak serio-mam nadzieje, że tatusiowie z tego forum nie zapomnieli że sa też facetammi i mezami( wiem-częsciej przytrafia sie to drugiej stronie)i kochaja sie nie tylko po bozemu Fajnie jest byc z facetem, którego kocha się tak, że nawet jego sperma smakuje jak ptasie mleczkoJesteście takimi facetami dla swoich kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Chłopaki! 09.01.07, 21:40 W gronie męskim ciężko sie rozmawia o sexsie Trzeba wypić pare piw i idze ok Zresztą chyba kobiety bardziej fantazjują. A z tym ptasim mleczkiem... nie mogę opowiadać poważnie o sexsie w miejscu gdzie część ludzi może zobaczyć zdjecie mojego syna i żony. Ale zabawę lubimy jak każda kochajaca się para. Odpowiedz Link Zgłoś
gov.single Re: Chłopaki! 10.01.07, 12:17 czyli good....nie oczekiwałam przeciez , ze mi szczegóły opowiesz...chociaż ciągle czekam na opis tych technik ze wszystkich stron świata-możesz mailem Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Chłopaki! 09.01.07, 21:05 Łał. No pod wrażeniem jestem. Jakie fajne forum! Tyle tu ynteligentnych panów. I takie oryginalne tematy: Jak się pozbyć bratowej. Jak straszycie swoje dzieci. Z kim zdradzilibyście swoje żony. Co ugotować żonie i jak się to robi. To na początek, później poczytam resztę błyskotliwych przemyśleń "płci lepszej". No takie zajebiste forum a ja dopiero teraz je odkryłam. Takie inne od emamy, bo tam tylko roi się od głupich napalonych koiet, nie to co tu. No. To co, mogieee czasem zajrzeeeć? Odpowiedz Link Zgłoś
arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 21:10 Jasne że możesz, tylko nie pytaj czy twój mąż cie zdradza, albo z kim itp. no i co najważniejsze: dlaczego. To już tu jest A, NIE JESTEM E-TATĄ, SORRY. Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Chłopaki! 10.01.07, 00:41 Ze zdaradzaniem żon to akurat byłpost dziewyczny z emamy o ile dobże pamiętam. A tematy faktycznie mamy oryginalne u was wszystko strasznie się wałkuje po kilkanaście razy. A co ty taka wściekłą jesteś?? Jakieś chore zwieże cię ugryzło Wściekłą muchu czy płach?? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Chłopaki! 10.01.07, 11:53 Mathiola, jak masz marudzić, to kup sobie beret Odpowiedz Link Zgłoś