Dodaj do ulubionych

Chłopaki!

09.01.07, 16:16
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55181585&s=0
Tu sobie wejdźcie. Może coś doradzicie nieszczęsnejsmile
Obserwuj wątek
    • arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:24
      No co ty! Te chłpoaki są porządne, teraz pewnie gęby ze zdziwienia otworzyli i
      nie wiedzą co powiedzieć. Ale sperma w oku??! Brrr
      • kaaaasiiiiiiiiiiiia Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:25
        sperma w oku? Fuuuujjjj
    • bj32 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:31
      Jak porządne, to może co podpowiedzą. A i podszkolą się w pisaniu komicznych
      wątkówsmile))
    • ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:31
      Przeczytałem od dechy do dechy. Wielkie gó... Autorka postu to jakaś koleżanka
      z e-mamy mająca nowy nickiem, która ku radości qmpelek z formu rzuciła jakiś
      tam tekst.
      Laska o ksywie Klara raz twierdzi, że się brzydzi spermy a 3 godziny póżniej
      pisze, że bierze ją do ust. Zwykła prowokacja...Ale Panie oczywiście mają
      radochę i dzielą się swoimi doświadczeniami heh. Ladacznice jedne wink
    • arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:38
      Ooo! Pierwszy odważnybig_grin
      • ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:42
        Odważny ? A czego mam się bać ? Głupoty ? Sam z niej się śmieję. Jakieś tam
        dziewczę prosi koleżanki o pomoc i radę a w zamian jest wyśmiewane przez stadko
        podjaranych babaczek. Oczywiście historia jest wymyślona a zagorzała dewotka
        Klara co chwilę odkrywa nowe szczegóły z jej pikantnego życia. Wszyscy ryją ze
        śmiechu panienki podjarane i biznes na gazecie się kręci. Takie jazdy mnie
        podniecały ale w Liceum....
    • arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:47
      Jak to powiem to będę miała przekichane, ale ja mówie na nie sroki. Zlatują sie
      i kraczą kra, kra...O Boże...!!
      • ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 17:01
        E-mama to fajne forum. Ja zawsze wchodzę tam jak mam kiepski humor smile ale głosu
        nigdy nie zabieram. Poza tym zawsze mam ubaw jak widzę co niektóre Panie, które
        na e-tacie grają fajne mamy i żony a na e-mamie odkrywają swoje lesbijskie
        grzeszki i fantazje.
        Do pozytywnych stron e-mamy zaliczam jeszcze niusy gdzie Panie radzą się innych
        ile razy w tygodniu trzeba włączać zmywarkę do naczyń albo ile trzeba zarabiać
        żeby kupić mieszkanie. Moim zdaniem to takie urocze i milusie formu dla
        słodkich ...blondyneczek które podobnie jak i "Klara" potrafią okazać trochę
        dzikości. Mrau !
    • bj32 Re: Chłopaki! 09.01.07, 16:59
      Ale nie ulega wątpliwości, że pośmiać się można. Czyż nie?
    • egon26 Re: Chłopaki! 09.01.07, 17:09
      Co trzeba przyznać to ruch na emamie strasznywink Są też takie przypadki- tyle że
      dziwne ża jakoś wcześniej się niezgadali kto co lubi. Ale sposób na prowokacje
      też fajny - jeśli ktoś lubi. No i pośmiać się mozna.
      A rozwiaznie problemu tej kobiety jest banalne - wystarczy szklankawink Co drugi
      stosunek niech mąż oddaje sperme do niej i chlusnąć mu w tważ. Oczywiście sex
      jest dla ludzi i jak się dogadują to niech robią co chcą
      Pozdrawiam
      • strzelec0001 Re: Chłopaki! 09.01.07, 17:37
        no to jest problem
    • ira.siad Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:12
      Dla uwiarygodnienia tego co wcześniej pisałem o forum dla blondynek smile)))
      poniżej link do jednego hiciarskich wątków e-mamy ! To jest zajebiste a nie
      jakaś tam Klara Veritas

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55191350
      • egon26 Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:21
        Eeeeeeee to kiepskie jest - ani się posmiać ani popłakaćwink
        A z uroków bym się nie śmiałwink mam ciotke mieszka w górach (ja też ale ona,
        mieszka na takiej dużej góze w lesiewink) Babka jest fajna a jak jej świnia
        zachorowała to odczyniła uroki przy blasku ksieżyca i pomogłowink świnia zdechła
        następnego dnia ;P ale przynajmniej było mięsko ;D - nie no wyzdrowiała.
        • bj32 Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:23
          A ciocia to nie przypadkiem na Łysej Górze mieszkawink
      • strzelec0001 Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:31
        zajebiste dosłownie .....
    • gov.single Re: Chłopaki! 09.01.07, 18:38
      A tak serio-mam nadzieje, że tatusiowie z tego forum nie zapomnieli że sa też
      facetammi i mezami( wiem-częsciej przytrafia sie to drugiej stronie)i kochaja
      sie nie tylko po bozemusmile Fajnie jest byc z facetem, którego kocha się tak, że
      nawet jego sperma smakuje jak ptasie mleczkosmileJesteście takimi facetami dla
      swoich kobiet?
      • egon26 Re: Chłopaki! 09.01.07, 21:40
        W gronie męskim ciężko sie rozmawia o sexsie wink Trzeba wypić pare piw i idze
        okwink Zresztą chyba kobiety bardziej fantazjują. A z tym ptasim mleczkiem... nie
        mogę opowiadać poważnie o sexsie w miejscu gdzie część ludzi może zobaczyć
        zdjecie mojego syna i żony. Ale zabawę lubimy jak każda kochajaca się para.
        • gov.single Re: Chłopaki! 10.01.07, 12:17
          czyli good....nie oczekiwałam przeciez , ze mi szczegóły opowiesz...chociaż
          ciągle czekam na opis tych technik ze wszystkich stron świata-możesz mailemsmile
    • mathiola Re: Chłopaki! 09.01.07, 21:05
      Łał. No pod wrażeniem jestem. Jakie fajne forum! Tyle tu ynteligentnych panów.
      I takie oryginalne tematy: Jak się pozbyć bratowej. Jak straszycie swoje
      dzieci. Z kim zdradzilibyście swoje żony. Co ugotować żonie i jak się to robi.
      To na początek, później poczytam resztę błyskotliwych przemyśleń "płci lepszej".
      No takie zajebiste forum a ja dopiero teraz je odkryłam. Takie inne od emamy,
      bo tam tylko roi się od głupich napalonych koiet, nie to co tu. No.
      To co, mogieee czasem zajrzeeeć?
      • arienne07 Re: Chłopaki! 09.01.07, 21:10
        Jasne że możesz, tylko nie pytaj czy twój mąż cie zdradza, albo z kim itp. no i
        co najważniejsze: dlaczego. To już tu jestbig_grin
        A, NIE JESTEM E-TATĄ, SORRY.
      • egon26 Re: Chłopaki! 10.01.07, 00:41
        Ze zdaradzaniem żon to akurat byłpost dziewyczny z emamy o ile dobże pamiętam.
        A tematy faktycznie mamy oryginalne u was wszystko strasznie się wałkuje po
        kilkanaście razy. A co ty taka wściekłą jesteś?? Jakieś chore zwieże cię
        ugryzłowink Wściekłą muchu czy płach??
      • bj32 Re: Chłopaki! 10.01.07, 11:53
        Mathiola, jak masz marudzić, to kup sobie beretsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka