Dodaj do ulubionych

terror mody

09.02.07, 14:14
Moja mała chodzi do przedszkola i ostatnio dowiedzieliśmy się, że będzie bal.
Ok. pobawi się, ale powiedziano nam również, że oprócz obowiązkowych strojów,
przed balem będzie możliwe skorzystanie z usług wizarzystki. Malowanie tylko
15zł.
Niby nie dużo, ale myślałem, że śnię. To chyba przechodzi już granice dobrego
smaku. I weź tu wyłam się z chętnych...
Ale powiedziałem basta, jak dla mnie to gruba przesada i naciągactwo.
Obserwuj wątek
    • egon26 Re: terror mody 09.02.07, 14:21
      Moj brat ma podobnie, córka chodzi do przedszkola w krakowie i co pare tygodni
      zjawia się tam ktoś z atrakcjami dla dziec, zdjecia w stojach, zegarki ze
      zdjeciem dziecka itd. Oczywiście atrakcja kosztuje pare pln ale nie daj dziecku
      to bedzie samotne w grupie i może mieć z tym problem. Moim zdaniem ktoś ma
      układ z dyrektorką przedszkola - nie wiem czy daje jej kase czy wino, nie
      ważne. Ale jest to dla niego pewny zbyt. 50 dzieci po 15 pln za pare godzin
      pracy. Ktoś to powinien rególować moim zdaniem - jakieś głosowania rodziców itd
      nad podobnymi atrakcjami dla dzieci.
      • lambert77 Re: terror mody 09.02.07, 14:26
        dlatego własnie takie rzeczy powinny zostać zakazane. Kurde dzieciaki w tym
        wieku są cholernie podatne na takie atrakcje jak i na krytykę kolegów. Ja bym
        poszedł do dyrektorki przedszkola i wyjaśnił, że jak na bramie nie pojawi się
        napis akwizytorom i płatnym atrakcjom dziękujemy to zgłosze to do kuratorium i
        będzie dym. Oj coś czuję że mój będzie miał ciężkie dni w przedszkolu smile
    • kckk Re: terror mody 09.02.07, 15:46
      U nas na szczęście pojawia się wyłącznie fotograf.
    • johnnysixcannons Re: terror mody 09.02.07, 17:38
      Mam wadę harakteru,która kaze mi zwalczać wszelkie mody.Rozegrał bym to tak:
      "to ja cię kochanie pomaluje o wiele ładniej.Nikt nie będzie miał takiej ładnej
      buzi" nie chodzi mi o 15 zł.Gdyby to był mój pomysł to nie było by problemu ze
      150 zł.Chodzi o zasadę.
      Natomiast zgadzam sie ,że to moja wada harakteru.Dzieciakowi trudno wytłumaczyć
      dlaczego wszystkim wolno , a mi nie?Wiem ,że będę miał z tym w przyszłosci
      problemy ( tak jak z pójściem do MC'Donald's którego jestem wrogiem)
      • lambert77 Re: terror mody 09.02.07, 21:25
        jesteś wrogiem mcd ??? dziecka swojego nie kochaszbig_grinDDDDDDDDDDDDDDD
      • bj32 Re: terror mody 09.02.07, 22:18
        Johnny, my nie chadzamy do Mc'Donaldsa. Anka nawet nie wie, że coś takiego
        jest. Żyw nadzieję, że jak Wy nie chodzicie, to i dziecko nie zechce spożywąć
        truciznysmile
        • egon26 Re: terror mody 09.02.07, 23:43
          My czasem chodzimy, i z małym bedziemy chodzić - na szczęście najbliższy jest
          30 km od nas wink Dziecko niestety nawet trucizny musi czasem samo spróbowaćcrying
          pozatym ta chemia raz na jakiś czas smakuje nieźle- w zasadzie mięso i bułki
          tam nie mają smaku ale te sosy są rewelacyjne. Samych nie sprzedają niestety wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka