raf717 16.02.07, 09:56 <absinth> omg <absinth> moj stary przeszedl cale call of duty <misiek> co w tym zlego lub dziwnego? <absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon26 Re: aaaaaaaaa 16.02.07, 10:00 Tęż tak miałem Takie cholernie trudne puzle znalazłem w sieci coś jak tetris ale troche inne. Z trudem przeszedłem pierwsze 20 etapów, aż w końcu przyjżałem się planszy na początku gry gdzie było napisane że R obraca klocek ;pppppp Wtedy gra okazał się nudna ;DDD Jak mały ?? Odpowiedz Link Zgłoś
raf717 Re: aaaaaaaaa 16.02.07, 10:05 teraz to kawał chłopa się robi, rośnie , wcina i zaczyna spać w nocy. budzi sie tylko co 3-4 godziny. a pozatym to czekam na koniec pracy wracam do domu i do małego. troche płacze ale zapominam o wszystkich problemach w pracy liczy sie tylko czas z nim..... kiedys sie inaczej myslało Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: aaaaaaaaa 16.02.07, 10:17 Teraz to jeszcze jest nic - jak maly zacznie się uśmiechać zwracać na cieie uwaga, baqwić sie z tobą lub tak jak mój teraz już próbuje się ze mną porozumieć i skacze zradości jak kończe prace - to jest super. raf717 napisał: > troche płacze ale zapominam o wszystkich problemach w pracy liczy sie > tylko czas z nim..... kiedys sie inaczej myslało nie płącz dzieci są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
raf717 Re: aaaaaaaaa 16.02.07, 10:19 > nie płącz dzieci są fajne to nie ja płacze tylko synio czasem, ale czasami mało brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: aaaaaaaaa 16.02.07, 10:04 Gratulacje dla taty !!!!! Twój ojciec to wymiatacz! Ile czasu zajęła mu misja z coltem w ręku ? rok ? dwa lata ? Niezły z niego komandos ! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: aaaaaaaaa 16.02.07, 18:46 Mężowi muszę opowiedzieć, on się bawi w strzelanki Ja ostatnio męczę Gothic3, a wcześniej Oblivion. I planszówki. Lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś