egon26 28.11.07, 10:51 Nie wiem czy wszyscy zauważyli - czasem pojawiają się reklamy na stronie gazet i w rmf fm też o tym mówią. To taka akcja promująca świadome ojcostwo. Polecam. Na dole macie link. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: Powrót taty 28.11.07, 18:31 Ja w ramach świadomego ojcostwa prowadzę blog swojej córci. Staram się o codzinny wpis, o co czasem bywa ciężko - szczególnie jak jest przez dłuższy czas w Polsce. Ale przynajmniej wiem _codziennie_ co się u niej nowego zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Powrót taty 28.11.07, 19:51 A ja w ramach swiadomego ojcostwa , budze dziecko szykuje rano do przedszkola, zawożę, odbieram, robie podwieczorek, kolację, kąpie kłade spać, bawie się wychowuję , uczę. Ale szkoda czasu na takie głupoty jutro zacznę pisac swiadomego bloga. Córcia bedzie wiedziała jak tatuś o nią świadomie dba. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Powrót taty 28.11.07, 22:51 > A ja w ramach swiadomego ojcostwa , budze dziecko szykuje rano do > przedszkola, zawożę, odbieram, robie podwieczorek, kolację, kąpie > kłade spać, bawie się wychowuję , uczę. pełen zazdrości jestem - niestety ktoś w mojej rodzinie ktoś musi pracować i padło na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Powrót taty 28.11.07, 23:55 xiv napisał: > pełen zazdrości jestem - niestety ktoś w mojej rodzinie ktoś musi > pracować i padło na mnie Tez jestem pełen zazdrości bo wolałbym budzić niż być budzony Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Powrót taty 15.12.07, 15:14 Zostałeś mianowany trzecim ulubionym zwierzątkiem kobiety? Znaczy, jak to nazywają autorzy artykułów w akcji: "zaniedbujesz rodzinę" "realizując się zawodowo". Będzie wykorzystane przeciwko Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnysixcannons Re: Powrót taty 28.11.07, 22:39 Żona założyła mi w prezencie blog zaraz po urodzeniu dziecka,ale jakos mi do tej pory nie szło moze sa ze dwa wpisy...wstyd.Musze się zabrać do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: Powrót taty 16.12.07, 10:51 Johny nie przejmuj się )) Ja nie mam czasu zrobić zdjęcia swojej Hance jak urządza plażę w pokoju gościnnym ( ma glizda swój nie wiele mniejszy )Burdel w chałupie Jezuuuu a co dopiero znależć czas na pisanie bloga )). Odpowiedz Link Zgłoś