jk0308 29.04.09, 18:36 codziennie rano leci mi krew z nosa. Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelek77 Re: krew z nosa 29.04.09, 21:26 osłabione ściany naczyń krwionośnych, brak witamin. leci po kichnięciu, czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
rethymnon1 Re: krew z nosa 30.04.09, 11:48 To znak z niebios, żebyś poszła do lekarza zamiast wypytywać obcych ludzi na forum. ...ale zrobiłaś tym postem jeden dobry uczynek - przypomniałaś mi słowa dawno zapomnianej a lubianej piosenki, a brzmiało to jakoś tak: 'będę doktorem, będę doktorem, będę cię badał z tyłu i z przodu, pokażę ci tylne siedzenie samochodu...' ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jk0308 Re: krew z nosa 30.04.09, 23:03 rethymnon1 napisała: > To znak z niebios, żebyś poszła do lekarza zamiast wypytywać obcych > ludzi na forum. > > ...ale zrobiłaś tym postem jeden dobry uczynek - przypomniałaś mi > słowa dawno zapomnianej a lubianej piosenki, a brzmiało to jakoś > tak: 'będę doktorem, będę doktorem, będę cię badał z tyłu i z > przodu, pokażę ci tylne siedzenie samochodu...' ))) A co Ty jestes gejem? a tak wogóle to po jakiego licha sie logowałeś! To według Ciebie nie powinno się zadawać jakichkolwiek pytań dotyczących zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
breuszek Re: krew z nosa 30.04.09, 23:22 powinno. jak codziennie rano to znaczy że nad ranem żona Cię w mordę leje Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: krew z nosa 01.05.09, 07:58 Wg mnie założył,że takie pytania(głupie?) może zadać tylko kobieta. Jeśli się mylę to trudno A co do odpowiedzi na post- DO LEKARZA-krew z nosa może oznaczać drobiazg albo bardzo poważną chorobę-trzeba sprawdzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rethymnon1 Re: krew z nosa 01.05.09, 17:25 purpurowa_komnata napisała: > Wg mnie założył,że takie pytania(głupie?) może zadać tylko kobieta. a nie mialem racji? Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: krew z nosa 01.05.09, 18:26 Przynajmniej w głupocie panuje równouprawnienie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: krew z nosa 02.05.09, 02:20 purpurowa_komnata napisała: > Przynajmniej w głupocie panuje równouprawnienie O tak tu przyznaję słuszna rację, a jedna znajoma przy powitaniu mojego kolegi rzekła "czuję pana koniec". Częste krwotoki z nosa może być symptomem nadciśnienia i nie należy tego lekceważyć!!! Oni jak do tej pory są razem, miała dziewczyna nosa, a my wszyscy byliśmy przekonani że sprawdzała zasobność portfela ? Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: krew z nosa 08.05.09, 08:50 u mnie krew z nosa - oznaczała jedno - nadciśnienie. Poszedłem do lekarza (po jakichś 2 miesiącach )i zeznałem, że mam już tego dość. Lekarz zaczął od padania ciśnienia - 210 /110. Pomyślałem - "ja i nadciśnienie????!!!!" - czułem się jak młody Bóg! ale niestety.... Teraz mam leki, które biorę codziennie rano, kupiłem aparat do mierzenia ciśnienia - i ciśnienie w normie, i te cholerne krwotoki się skończyły. W sumie to takie trochę smutne. Człowiek sobie żyje, wyjeżdża na wakacje, nie myśli o niczym, prócz codziennych spraw, pracy, dzieci i prócz tego, że trzeba podłączyć komórkę do ładowarki - a tu nagle ... leki Idzie starość.... Odpowiedz Link Zgłoś