monik511 29.11.10, 11:10 Mam pytanie do doswiadczonych mam i Pani Staszewskiej o cerazette -jaki wplyw maja te tabletki na dziecko,karmie piersia 4 miesieczna coreczke i niemoge sie zdecydowac czy brac te tabletki czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_staszewska Re: pytanie o cerazette 29.11.10, 17:08 To ja zacznę od pytania czy ma Pani objawy powracającej płodności i czy przed zagoszczeniem Córci w Pani brzuchu obserwowała Pani płodność? Tzw. mini pigułka czyli antykoncepcja jednoskładnikowa jest przeznaczona właśnie dla kobiet karmiących, bo w przeciwieństwie do dwuskładnikowej nie kłóci się z karmieniem. Pytanie czy trzeba/czy warto/czy jest sens ją stosować. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś
monik511 Re: pytanie o cerazette 29.11.10, 22:38 odpowiedz do p. Staszewskiej -tak przed ciaza obserwowalam swoj cykl i wiedzialam kiedy jes plodny,do tego stopnia ze z 1 i 2 córką zaszlam w ciaze dokladnie wtedy kiedy chcialam.A teraz nie mam jeszcze okresu i tydzien temu zaobserwowalam ból podbrzusza i sluz rozciagliwy i nie wiem czy to zapowiedz okresu czy dni plodne.Córke karmię tylko piersia 8,9 razy na dobę w nocy rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: pytanie o cerazette 30.11.10, 13:34 Skoro ma Pani duże doświadczenie w obserwacji swojego organizmu, chyba lepiej/zdrowiej (dla Pani) będzie nadal je kontynuować, tak myslę. Nocne karmienie nie jest tu przeszkodą, bo to teraz Pani normalny stan, więc obserwacja jest jak najbardziej możliwa. pozdrawiam serdecznie :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś