oladidi
05.10.14, 19:10
Witam
Mam problem. Synek ma obecnie 17dni. Urodzil sie z waga 4109g przy wypisie ze szpitala wazyl 3790 po 10dniach od wypisu pojechalismy na kontrole wazyl 3630 dodatkowo zoltaczka. Do tej pory karmilam piersia. Po przybyciu na oddzial zalecili kp i dokarmianie mm. Zaczal przybierac. Zdrowie wazne. Wypuscili nas ze szpitala po 3dniach z waga 3860. Ale mam problem bo chcialabym karmic wylacznie piersia a mam malo pokarmy. Probuje sciagac laktatorem elektrycznym i schodzi mi max 30ml z obu piersi a w najgorszym wypadku 10ml w ciagu godziny. Tak mialam od poczatku. Moze zle cos robie. Corke starsza karmilam wylacznie piersia przez trzy lata teraz jestem zalamana ze musze mlodego dokarmiac. Kupilam mu butelke medeli calma czy jakos tak no ale co z tego. Cyvka bo cycka ale jakos malo efektywnie:( mozecie cos poradzic a moze macie z Warszawy jakiegos doradce zeby umowic sie prywatnie na wizyte.bardzo mi zalezy a nie wiem juz co mam robic. Boje sie ze wogole odrzuci piers choviaz lubi pocyckac zawsze po 15-20min do kazdej z piersi jest przystawiany.....