Gość: ola IP: *.maverick.com.pl 31.10.14, 12:42 Ktoś używal? Jak się sprawdza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maddie Re: lyzeczka medeli IP: *.cm-7-4c.dynamic.ziggo.nl 31.10.14, 13:35 Latwiej sie uzywa, lepsza kontrola nad iloscia plynu, ale zasada taka sama jak przy kubeczku - dziecko wychleptuje mleko z lyzki. Cwiczcie kubek, przeciez trzymiesieczniak to juz spory kawalek dziecka ;) tata da sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska Re: lyzeczka medeli 31.10.14, 14:40 Albo zwykła łyżeczka, dość szeroka i płytka, bo są różne fasony ;-) albo Doidy Cup albo inny skośny, albo coś przezroczystego, żeby opiekun widział przechył i ile do dzioba wpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: lyzeczka medeli IP: *.maverick.com.pl 31.10.14, 14:50 Ze zwykłej ładnie pije kropelki ale 100ml mleka ciężko będzie łyżeczką do herbaty :/ kubek kilka razy próbowałam. Rozlewa się bardzo a mnie serce i cycki bolą jak przypomnę sobie ile ściągałam a teraz wszystko na śpiochach zamiast w dziobie. Doidy już ogarnie taki malas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: lyzeczka medeli IP: *.cm-7-4c.dynamic.ziggo.nl 31.10.14, 15:11 Ale kubek medeli masz? Ten kubeczek do karmienia noworodkow? Odpowiedz Link Zgłoś
gkoz Re: lyzeczka medeli 31.10.14, 20:21 a na długo wychodzisz? mój na jedną porcję zjadał 20 ml, widocznie wolał bezpośrednio z dystrybutora Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska Re: lyzeczka medeli 01.11.14, 06:36 Doidy miałam i mam drugi :-) jestem zadowolona, córa też go lubiła. Uczyła się z niego pić dość długo, tj jak my trzymaliśmy to piła spoko, ale sama wylewała jeszcze bardzo długo. Słomki też nie mogła załapać, tako typ. Doidy nam się najlepiej sprawdziło. Dla młodego też kupiłam i zaczyna chłeptać :-) na Alledrogo są po 28zł z dostawą jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska Re: lyzeczka medeli 01.11.14, 06:37 Aha, swego czasu małżon karmił łyżeczka starszą i 100ml też dawał radę. Może zleć zadanie chłopu, to podejdzie ambicjonalnie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
malwina.okrzesik Re: lyzeczka medeli 31.10.14, 21:19 duże ilości mleka ciężko podać łyżeczką można spróbować Calmę z Medeli, albo Doidy Cup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: lyzeczka medeli IP: *.cm-7-4c.dynamic.ziggo.nl 31.10.14, 22:29 SoftFeeder medeli ma pojemnosc 80ml.... Wystarczy na jeden posilek spokojnie. A jak nie to zawsze mozna dolac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: lyzeczka medeli IP: *.maverick.com.pl 31.10.14, 22:54 Maddie masz na myśli łyżeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: lyzeczka medeli IP: *.cm-7-4c.dynamic.ziggo.nl 01.11.14, 12:36 Tak, softfeeder to taka lyzeczka z pojemnikiem na mleko. Popatrz na strone medeli. Odpowiedz Link Zgłoś