tysia41 06.07.05, 22:13 okropny bol piersi.sam sutek jest zachartowany i nie boli ale ponizej skora sie rozeszla . wyglada tak jak rozstepy na skorze. smaruje alantanem ale przy kazdym karmieniu powraca do tej samej wielkosci prosze o porade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maff1 Re: p. Moniko mam problem 06.07.05, 23:01 osobiście uwazam że porady na odległośc są ryzykowne... ale czasem nie ma innego sposobu. zajrzyj: www.laktacja.pl/komitet/konsultanci.html wybierz sposób komunikacji - bo masz do wyboru mailem/telefonem/do poradni sa tam podani wyłacznie Międzynarodowi Dyplomowani Konsultanci Laktacyjni z certyfikatem IBCLC. To są najbardziej fachowe osoby w Polsce. Być może warto bys sie umówiła na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: p. Moniko mam problem 08.07.05, 16:26 Proszę do mnie zadzwonić (0-22 555 31 10) w poniedziałek (9.00-14.00), bo mam do pani długą listę pytań. Przez telefon szybciej dojdziemy do wniosku czy (wirtualnie) i jak uda się rozwiązać problem. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś