giorgia5 18.01.06, 10:41 Hey od czasu do czasu zauwazylam u mojego miesiecznego synka zielone kupki. Dodam ze karmie piersia. Czy u waszych maluchow tez sie zdarzaja? Czy moze jest to reakcja na alergeny w diecie mamy i nalezy z czegos zrezygnowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaxyz Re: zielone kupki 19.01.06, 10:35 ja wlasnie tez chce sie dowiedziecczy to normalne... dzis moj synek tez zrobil zielonkawa kupke...Karmie go tylko piersia. Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: zielone kupki 19.01.06, 13:26 tez prosze o odpowiedz dziewczyny,czy u was ta zielen jest tak wyraznie widoczna?bo u mojej niuni to ta kupa jest taka,ze trudno okreslic,ni to zolta,ni brazowa ni zielona Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_curran Odpowiedź 19.01.06, 16:45 Zasięgnęłam porady u pediatry na forum pediatrycznym czas jakis temu. Oto odpowiedź: Gdy karmisz piersią częściej niż co 3 godziny układ trawienny malucha nie nadąrza z trawieniem. Efektem są zielone kupki, zupełnie nie groźne. Odpowiedz Link Zgłoś
zimnywtorek Re: zielone kupki 21.01.06, 10:32 U mojego dziecka (karmionego wyłącznie piersią) zaobserwowałam takie kupki po zjedzeniu przeze mnie jabłek (więcej niż 1 dziennie). Odpowiedz Link Zgłoś