Dodaj do ulubionych

pomocy!!! dziewczyny

21.05.06, 22:41
Obserwuj wątek
    • magda236 Re: pomocy!!! dziewczyny 21.05.06, 22:47
      no i za szybko ener. Zatem dzisiaj pekła nam gumka. Tabletki cerazette
      przestałam brać z miesiąc temu bo zapomniałam zakupic opakowanie a były święta
      i nie miałam recepty. Karmie piersia w nocy. I jeszcze nie dostałam okresu a
      dodam to jest 7 miesiecy po porodzie. Czy mogłam zajść w ciąże??? Myśle tez o
      tych tabletkach po ale juz naczytałam sie na forum, że nie można karmić piersią
      po nich i w tym najwiekszy problem bo moj mały w nocy nie uśnie pod żadnym
      względem bez cyca. Może miałyście podobny problem co byscie zrobiły na moim
      miejscu. prosze o rade
      • kate_05 Re: pomocy!!! dziewczyny 22.05.06, 15:54
        Witaj, nie miałam podobnego problemu ( jedyne co nas łączy to to, że biorę
        cerazette ), ale Cię nie pocieszę...mogłaś zajść w ciążę...zawsze jest takie
        prawdobodopieństwo..to , ze karmisz i jeszcze nie dostałaś okresu nie chroni
        Cię przed zajściem w ciążę...
        moim zdaniem, wyjścia są dwa : zażyć tabletkę "po" lub poczekać i zobaczyć co
        dalej, mając oczywiście tą świadomość, że może być ciąża...
        Pozdrawiam!
        • magda236 Re: pomocy!!! dziewczyny 22.05.06, 20:58
          Wiem tego sie najbardziej obawiałam ale bylam dzis u gina po recepte i zazyłam
          pierwsza tabletke. Czuje sie po niej o niebo lepiej psychicznie. Najgorsze
          jednak przedemną czyli jak nie dać cyca mojemu malcowi w nocy żeby usnął mam
          cicha nadzieje ze mi przespi całą noc jak wczoraj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka