magda236 Re: pomocy!!! dziewczyny 21.05.06, 22:47 no i za szybko ener. Zatem dzisiaj pekła nam gumka. Tabletki cerazette przestałam brać z miesiąc temu bo zapomniałam zakupic opakowanie a były święta i nie miałam recepty. Karmie piersia w nocy. I jeszcze nie dostałam okresu a dodam to jest 7 miesiecy po porodzie. Czy mogłam zajść w ciąże??? Myśle tez o tych tabletkach po ale juz naczytałam sie na forum, że nie można karmić piersią po nich i w tym najwiekszy problem bo moj mały w nocy nie uśnie pod żadnym względem bez cyca. Może miałyście podobny problem co byscie zrobiły na moim miejscu. prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś
kate_05 Re: pomocy!!! dziewczyny 22.05.06, 15:54 Witaj, nie miałam podobnego problemu ( jedyne co nas łączy to to, że biorę cerazette ), ale Cię nie pocieszę...mogłaś zajść w ciążę...zawsze jest takie prawdobodopieństwo..to , ze karmisz i jeszcze nie dostałaś okresu nie chroni Cię przed zajściem w ciążę... moim zdaniem, wyjścia są dwa : zażyć tabletkę "po" lub poczekać i zobaczyć co dalej, mając oczywiście tą świadomość, że może być ciąża... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda236 Re: pomocy!!! dziewczyny 22.05.06, 20:58 Wiem tego sie najbardziej obawiałam ale bylam dzis u gina po recepte i zazyłam pierwsza tabletke. Czuje sie po niej o niebo lepiej psychicznie. Najgorsze jednak przedemną czyli jak nie dać cyca mojemu malcowi w nocy żeby usnął mam cicha nadzieje ze mi przespi całą noc jak wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś