Dodaj do ulubionych

chciałam się pochwalić :-)

IP: *.* 27.01.02, 22:05
Witamwcisnęłam się dziś w najszczuplejsze spodnie jakie mam - moje ukochane bojówki - tak długo na to czekałam ( bo po prostu lubię te portki )I to bez żadnych diet czy ograniczeń - odżywiam się konkretnie - kalorii liczyć mi się nigdy nie chciało ... czyżby karmienie ????pozdro. wioleta
Obserwuj wątek
    • Gość: thessi Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 21.01.02, 22:41
      Zazdroszczę Ci :)
      • Gość: Sylwia2 Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 22.01.02, 01:41
        Ja też zazdroszczę. A ile czasu już karmisz?Sylwia
    • Gość: wioleta Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 22.01.02, 02:05
      4-ty miesiąc.Urodziłam we wrześniu.A tymi spodniami tak się zapaliłam, że zaczęłam wyciągać wszystko co było na mnie za szczupłe z szafy i okazało się, ze jedna para spodni - jeszcze na mnie nie wchodzi (brak 1 cm) i dwie pary na styk .. jeszcze troszeczkę....
      • Gość: wike Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 25.01.02, 22:42
        To zasługa karmienia.Ze nmą było podobnie,już dwa mies. po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą.Nie żebym była zmartwiona z tego powodu.Tak może być ,dobrze się z tym czuje,widząc koleżanki słusznych wag po ciążach.:)
        • Gość: Olik Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 25.01.02, 22:47
          Ja to nawet mam problemy z utrzymaniem prawidłowej minimalnej wagi :-(. Przy wzroście 170 tydzień temu ważyłam 50 kg. Też karmię 4 mieś.pzw Olik
          • Gość: wioleta Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 26.01.02, 02:40
            Ja zwykle ważyłąm od 50 do 53 kilo (164cm) a teraz nie wiem szczerze mówiąc - widzę tylko w co wchodzę a w co nie - chuda nie jestem - tak a akuratna :-) nic dodać nic ująć jak to mó mąż mówi - jest za co słapać :-)buziawiola
        • Gość: Silije Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 25.01.02, 23:49
          Olik ja też tak miałam, już wkrótce po porodzie 163 cm wzrostu i 42 kilo. No i niestety tak było do 20 miesiąca karmienia i tak jest do dzisiaj mimo że już prawie od 5 miesięcy nie karmię. I wcale sie z tego szybkiego schyudnięcia nie cieszę, bo jestem najzwyczajniej najprozaiczniej w świecie chuda :-( . Ale Wioletcie oczywiście gratuluję :-) .
    • Gość: agis Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 28.01.02, 12:37
      hmmm...ja tez karmie 4,5 mies. i efektow nie widac:(przed ciaza 50/170 a teraz 60/170.w ciazy przytylam 20 kg.nie jestem przyzwyczajona do takiej wagi:(
      • Gość: Sylwia2 Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 30.01.02, 00:06
        A ja karmię 5 miesięcy i zostało mi jeszcze 2-3 kg do wagi sprzed ciąży (przytyłam w ciązy 15 kg, przed ciążą ważyłam 58 kg przy 173 cm). Ale ostatnio nie mam nadzieji na schudnięcie, bo mam wilczy apetyt - w swoim dorosłym życiu nigdy tyle nie jadłam. Ale na szczęście w większość rzeczy się mieszczę, tylko palce mam grubsze - obrączkę musiałam przełożyć na lewą rękę.Sylwia
    • Gość: Aga_1972 Re: chciałam się pochwalić :-) IP: *.* 01.02.02, 21:00
      Tak tak to karmienie-ja ważę mniej niż przed urodzeniem pierwszego dziecka-ale włosy też mi wychodzą...cos za coś ;)Aga mama Kuby (6-latka) i Madzi (4-miesięcznej):hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka