Zainspirowała mnie dyskusja na e-mamie, o terrorze karmienia piersią. Mimo zażartej dyskusji, jest jeden wspólny wniosek (chyba): problemów z karmieniem jest wiele, a informacji często mało. przyszło mi do głowy, że możnaby tu założyć jeden wątek-encyklopedię. Ja sama szukałam tu często odpowiedzi na pewne pytania, ale czasem trudno coś wyszperać.Propozycja jest taka: pod główny, pierwszy post podpinamy kolejne, które w tytule mają hasło, np. BRAK POKARMU albo BÓŁ BRODAWEK, albo co tam jeszcze. I skrótowo piszemy, co to jest i z czym to się je, jak rozwiązać. Pote ewentualnie pod ten post z kolei podpisnane są uzupełnienia. taka forma pomogłaby uniknąć powtórzeń i byłoby to może treściwe i pomocne.A, i jeszcze jeden postulat - piszmy o tym, co same przeżyłyśmy. ja na przykład nie przeszłam przez bolesne brodawki, więc nie wypowiem się na ten temat. Itp, idt. W tej chwili załączam pod swój post pierwsze hasło - Wrzask "bez powodu" w trakcie karmienia. To mamy z Żabą przerobione aż za dobrze

Pozdrowionka i liczę na Wasz odzew!Berek z uporem usiłujący karmić Żabę

piersią