Dodaj do ulubionych

co w święta???

IP: *.* 05.12.02, 14:49
dziewczyny doświadczone,ponieważ zbliżają się święta mam pytanko;czy będę mogła jeść te wszystkie pyszności??córcia będzie miała 4m i tydzień nie ma skazy,ale czy grzybki w uszkach?może chociaż pieczarki? jak to u was było?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiunia Re: co w święta??? IP: *.* 05.12.02, 16:11
      Dorian nie denerwuj mnie! ;) grzybki, kurczę! majeczka ma alergię więc ja w Święta będę sie tylko oblizywać i wtrążalać swojego kurczaczka z marchewką... :eek: pozdrawiam wszystkie mamy na dieciekasia
    • Gość: jl101 Re: co w święta??? IP: *.* 05.12.02, 16:41
      moja droga, moj synek ma skaze wiec troche jestem na diecie, ale juz jakies trzy tygodnie temu zaczelam po kolei jesc rozne "swiateczne" specjaly. pieczarki (zakladam, ze grzyb to grzyb, i jak po pieczarkach dobrze to po lesnych tez) pasuja, nie bylo awantur. kapusta kwaszona tez zaakceptowana. bakalie roznego rodzaju tez dobrze znosi. a dodam ze dziecie ma dwa miesiace teraz, czyli zaczelam go testowac w wieku 1,5. po prostu zacznij wprowadzac co pare dni cos nowego i juz. aaaa, jeszcze dodam, ze cebulka i czosnek tez mu pasuja. ja profilaktycznie po takich nowosciach pije koperek z rumiankiem i melise, mysle ze da sie tak przetrwac swieta:) powodzenia
    • Gość: asia_p Re: co w święta??? IP: *.* 06.12.02, 00:29
      Jedz wszystko na Swieta!!! Ja rok temu tez szalalam z dieta, ale na swieta odpuscilam i ... nic. A w ogole to z alergia nie daj sie zwariowac. Ja szalalam z dieta przez pol roku. Dzieci (karmilam blizniaki) ciagle mialy czerwone placki na twarzach. W koncu trafilam do fantastycznego dermatologa (mialam juz dosc wszystkich pediatrow, alergologow itp). Kazal zmienic proszek do prania, i pare innych tego typu rad. Pomoglo. Po prostu wlasciwie postawil diagnoze. Przekonalam sie juz wiele razy - jak pediatra nie wie co jest dziecku, mowi... "alergia". Ale to juz inny temat.Asia_pmama wykarmionych 14-sto miesiecznych blizniakow
      • Gość: MelaBlonda Re: co w święta??? IP: *.* 06.12.02, 19:09
        A cóż to za fantastyczny lekarz?I jeszcze pytanie: a dlaczego nie można pieczarek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka