aaaaaania1980 21.03.07, 15:05 mam pytamie czy moge karmic malego piersia jak jestem przeziebiona nie biore antybiotykow stosuje apap i płucze gardło, mam przy tym katar czy dziecko możesie zarazic ma 2mce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krztyna Re: przeziebienie a karmienie piersia 21.03.07, 15:25 Jeśli będziesz karmić piersią to nie powinno się zarazić, bo w Twoim pokarmie otrzyma przeciwciała. Mój synek miał niecałe 2 miesiące jak ja byłam chora. Nie złapał nic ode mnie. Radzono mi abym karmiła go w masce na twarzy, ale tego nie robiłam. Dla pewności możesz założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 Re: przeziebienie a karmienie piersia 21.03.07, 15:31 mi tez doradzano maske.jakos tak wyszło ze nie uzywałam, corka sie nie zaraziła.mozesz brac rutinoscorbin. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 bioparox 21.03.07, 15:32 i psikac 4 razy dziennie po 4 razy bioparoxem.nie przenika do mleka, bo zatrzymuje sie na gardle.naprawde pomaga.ja od ciazy tego uzywam.a mam dosc czeste problemy z gornymi drogami odeechowymi.nie raz kończyło sie na zastrzykach... Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: bioparox 21.03.07, 20:35 Bioparox to antybiotyk. Mimo, ze nie przenika do kirwoobiegu, to ze względu na siebie (jeśli nie na dziecko) zastanów się 30 razy, zanim zastosujesz ANTYBIOTYK na PRZEZIĘBIENIE... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
adka213 Re: bioparox 21.03.07, 22:08 mozesz smialo karmic piersia.ja tez bylam chora mialam objawy grypy i bralam antybiotyk duomox oczywiscie po uprzedniej konsultacji z lekarzem.teraz jest ok i dzidzius zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
mala283 Re: przeziebienie a karmienie piersia 22.03.07, 03:15 Powinnas karmic piersia! Gdy chorujesz Twoj organizm produkuje przeciwciala zwalczajace wirusa.Przeciwciala dostaje wiec dziecko razem z mlekiem(tym sposobem uodparnia sie w jakims stopniu na chorubsko)Musisz zachowac pewne srodki ostroznosci:nie caluj dziecka,staraj sie jak najczesciej myc rece.Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś