renita1 27.06.07, 17:50 Karmię piersią już piąty miesiąc i w czasie, kiedy mam mieć okres, mam same bóle brzucha, bez krwawienia. Po jakim czasie pojawia się pierwszy okres? Nie żebym tęskniła, ale jestem ciekawa. Rodziłam przez cc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erichdaniken Re: kiedy okres? 27.06.07, 18:04 ja dostałam miesiączkę jak mała miała 3 miesiące i niestety nie jest to dla mnie powodem do radości bo od tego czasu mam problemy z laktację. Może to przypadek ale... najpierw mniej mleka a potem niechęć małej do ssania. Już od 1,5 miesiąca musze ściągać i karmić z butelki:(Na szczęscie nie mam już tych bóli brzucha jak przed ciążą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lea-1 Re: kiedy okres? 27.06.07, 18:13 Witaj .Ja dostalam 1 miesiaczke po13miesiacach od porodu.KarmiLam synka dosc czesto i moze dla tego tak pozno dostalam.Maly ssal piers co 2-3godz.w nocy przerwy nie byly dluzsze niz 4godz. Odpowiedz Link Zgłoś
amacko Re: kiedy okres? 27.06.07, 20:39 Ja dostalam kiedy synek mial 8 miesiecy. Tez dosyc czesto go karmilam takze w nocy. Na szczescie teraz miesiaczki nie sa bolesne jak mialo to miejsce przed ciaza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beti_1975 Re: kiedy okres? 27.06.07, 21:31 Też rodziłam przez c.c. synka karmiłam często (nie było ani dziennej ani nocnej przerwy dłuższej niż 3-4 godziny), nie był dopajany, nie miał smoczka. Okres dostałąm 2,5 miesiąca po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś