edi732 20.03.08, 09:01 Od czasu porodu moja skóra jest bardzo skóra.Kosmetyczkam poradziła mi abym stosowała Capivit Hydrocontrol.I tu moje pytanie.Czy te witaminy mozna stosować kiedy karmie piersią? Może jakaś Mama je stosowała?prosze o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hu1979 Re: Capivit Hydrocontrol 20.03.08, 23:07 Niestety nie pomogę a też bym chciała stosować poczekamy na porady Tych Bardziej Doświadczonych :) A na ulotce nie ma info? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Capivit Hydrocontrol 21.03.08, 22:25 A właśnie dziś myślałam czy można to stosować . Ja też mam przesuszoną skórę i bardzo pomoaga mi balsam do ciała SVR ,z mocznikiem. Jak dla mnie to po prostu REWELACJA , w życiu nie miałam lepszego balsamu, a miałam ich wiele Ale Capivit też bym chciałała łykać Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: Capivit Hydrocontrol 22.03.08, 20:08 Spokojnie możesz je stosować - pani Monika wiele razy pisała, że można stosować wszelkie witaminy i karmić. A do smarowania może oliwka dla niemowląt? Odpowiedz Link Zgłoś