aggasz82 02.07.08, 14:02 Pytanie do mam używających kapturków - napiszcie proszę jaką firmę polecacie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izydorek70 Re: Kapturki 02.07.08, 15:35 Ja używałam krótko ,bo potem udało mi się karmić bez-ale mogę polecić canpol rozmiar s. U mnie b. dobrze sie sprawdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
maddir Re: Kapturki 02.07.08, 16:00 podpisuje sie pod tym :-) po ich idstawieniu bobas nie mial wiekszych problemów z przestawieniem sie na piers. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina861 Re: Kapturki 02.07.08, 16:49 moja kolezanka uzywala AVENTA i pamietam ze tez dobrze maluch ssal a pozniej nie mial problemow z jedzeniem bez kapturka :) Ale mysle ze to trzeba sprawdzic na wlasnej skorze jak to sie mowi :) co maluch to inna beczka :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dominikam29 Re: Kapturki 02.07.08, 18:39 Ja już szósty miesiac karmię przez kapturek silikonowy Medeli. Jest ich kilkanaście rozmiarów, które dobiera się do buzi dziecka. U mnie dopasowała konsultantka laktacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
sonique Re: Kapturki 02.07.08, 21:31 Ja uzywalam canpola i aventu i bardziej lubilam canpolowskie. Odpowiedz Link Zgłoś