rennie77 10.10.09, 16:50 mam 2,5 letniego synka. chetnie nawiaze kontakt z mamami z lublina . mozna by sie czasem wybrac razem na kawe, do kina czy do teatru, z dziecmi, badz bez dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysia_i_ja Lublin- czechów :) 11.10.09, 15:26 Ja mam 4 letnią córeczkę, która zawsze jest chętna do zabawy Kawę lubie, w kinie moje dziecię nie chce wysiedzieć ale teatr czy fantasy park to chętnie z dziecięciem. Moja mała uwielbia też spacery po skansenie, chociaż pogoda już nie sprzyja. Pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: Lublin- czechów :) 11.10.09, 19:21 też jestem choć niezupełnie z Lublina. i przypominam Kasi, że mamy zaległe spotkanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rennie77 Re: Lublin- czechów :) 11.10.09, 21:38 nicol, nie musza byc z lublina . byleby mieszkaly "w" badz "blisko" . juz kiedys zadalam to pytanie na forum i nawiazalam kontakt z 2 dziewczynami, ale pogadalysmy na gg i jakos rozeszlo sie to po kosciach. mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej . napisze na gazetowego, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: Lublin- czechów :) 12.10.09, 11:00 no proszę bardzo, pisz ja tez mam 4-latkę jak Kasia, więc jak spotkamy się wszystkie na raz z dzieciakami to rozniesiemy komuś salon Odpowiedz Link Zgłoś
rennie77 Re: Lublin- czechów :) 18.10.09, 09:25 dziewczyny napisalam maile na gazetowa poczte. przepraszam, ze dopiero teraz, ale bylam ostatnio strasznie zajeta. czy wasze pociechy lubia teatr andersena? moze uda nam sie umowic na kolejny weekend? odezwijcie sie, yo jakos ustalimy termin ). szkoda w ogole, ze tak malo odezwalo sie mam z lublina, ale coz... moze to jakos wyjatkowo nie-lubelskie forum . Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: Lublin- czechów :) 18.10.09, 14:11 Renatko, podaj dokładne terminy, bo ja właściwie pracuję w sobotę dzień, niedzielę noc. ale jakby spontanicznie mogę coś zdecydować. nie wiem czy mój dzieć lubi Andersena na deskach, bo w teatrze nie była dotychczas. a może coś innego wymyślimy? niekoniecznie zamiast, ale może oprócz p.s. maila dostałam, odpiszę w wolnej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
tysia_i_ja Do Nicol :) 18.10.09, 09:42 Hej Ale to Wy miałayście do nas przyjechać Zadzwonię po niedzieli - o czekoladkach pamiętam..... Buziaki K. Odpowiedz Link Zgłoś