czarna-renia 06.10.10, 19:46 Jestem przed rozprawą o alimenty i ustalenie kontaktów.Mam stresa jakies słowa otuchy proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmggz Re: Rozprawa 21.10.10, 14:49 Damy rade ja mam jutro, mam nadzieje że wogule zasne Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-renia Re: Rozprawa 21.10.10, 18:22 Ja wciaż przed czekam i czekam nie mam pojęcia dlaczego tak długo.Nerwowa jestem i tez niue sypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-renia Re: Rozprawa 29.10.10, 19:40 Mam pytanie ,co jesli nie odbiera pozwu ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: Rozprawa 02.11.10, 10:46 No to i ja się dołączę do czekających stresujących! Ale u mnie dopiero 19 listopada więc jeszcze poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-renia Re: Rozprawa 03.11.10, 17:45 U nas czekamy i czekamy na termin rozprawy (( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-renia Re: Rozprawa 12.12.10, 09:07 Doczekaliśmy się ! W piątek mamy termin,cholernie sie boję.Odzwiedziła nas pani kurator,u niego tez była.Tyle pytań ,taka niepewność.On nie zgadza sie na ustalenia kontaktu chce odzwiedzac kiedy mu pasuje,starszy syn nie chce żeby mógł do domu przychodzić.A ten tylko wróć zejdźmy się itd.przed sprawa idealny tatuś,a jak przez 3 tyg prosiłam o pampersy to nie miał czasu.Dlaczego tyle musimy przechodzic tak źle pokocham zawsze nie tego co trzeba.Stresa mam ogromnego.... Odpowiedz Link Zgłoś