Dodaj do ulubionych

Sywester - Warszawa..?

27.11.10, 11:40
Hej dziewczyny, mam pytanie macie jakies ciekawe plany sylwestrowe....? Bo mnie jakos sylwestry w "parkach" (zwlaszcza ze jestem sama) nie bardzo satysfakcjonuja... Moze jestescie chetne na wyjscie do jakiegos klubu, wyjazd lub cokolwiek innego... piszcie
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: Sywester - Warszawa..? 27.11.10, 11:47
      Ja mam zarezerwowane miejsce w Sylwestra na porodówce.
      Na pewno zabawa będzie przednia indifferent
      • sherry.lady Re: Sywester - Warszawa..? 27.11.10, 12:04
        hehehehe dobre! To sobie przynajmniej szampana wez na odwagesmile
        • cojatutaj Re: Sywester - Warszawa..? 06.12.10, 20:15
          smile. Ja mam zarezerwowane miejsce w górach, i ciągle się wacham czy jechać, właśnie głównie dlatego, że sama z dzieckiem. Pisz na priva, jeśli miałabyś ochotę wyjechaćsmile. Pozdrawiamsmile
          • cimcirimcim_x Re: Sywester - Warszawa..? 08.12.10, 00:09
            Witam smile
            Fajnie, że planujesz SYlwestra w górach, ja też o tym myślałam (mam niespełna 3 letniego synka), ale wygląda na to, że zostaniemy z Małym w Warszawie. Ostatnie 2 miesiące synek jest ciągle chory, teraz kończy drugi antybiotyk, a i ja wypstrykałam się z zasobów finansowych...
            Pozdrawiam samotne mamy smile
            • buzka25 Re: Sywester - Warszawa..? 08.12.10, 18:03
              ja sylwestra spedzam w domu, z lampka szampana, w najlepszym przypadku przyjedzie obecny chlop ktory na dzien dzisiejszy wtedy robi nocke, niestety, no chyba ze stanie sie cud i sie z kims zamieni co watpie zeby byli chetni na to, ale za to w styczniu idziemy na bal, wiec se odkuje sylwestrawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka