famiglia 20.06.04, 10:53 potrzebuję pomocy. mam kryzys i nie potrafię sobie z tym poradzić. jestem psychicznie gnębiona przez męża a nie mam dokąd pójść z rocznym dzieckiem. co mam robić? pomóżcie mi. famiglia@gazeta.pl gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicktosia Re: potrzebuję pomocy - poznań 21.06.04, 10:49 Napisz do mnie. nicktosia@gazeta.pl Napisz choć parę słów o sobie i o tym, co się dzieje. Może przyniesie Ci to na początek ulgę. A potem pomyślimy o spotkanku. Też jestem z Poznania. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
spyrogyra Re: potrzebuję pomocy - poznań 21.06.04, 11:58 Kochanie przerabiałam to przez dwa lata. Napisz do mnie na priv. Pomogę jak tylko będę mogła POzdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
ninaninanina Re: potrzebuję pomocy - poznań 21.06.04, 19:16 Witaj, współczuje i wiem co czujesz, nie wiem czy tym Ci pomogę, ale tu jest link na forum "bezpieczeństwo kobiet" , jeśli masz czas przeglądnij je lub napisz. Pozdrawiam i ściskam mocno Ciebie i Maleństwo.. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=529 Odpowiedz Link Zgłoś