Dodaj do ulubionych

pełnoprawna SM

04.10.12, 13:36
Już po rozwodzie. Koleżanki mi gratulują, snując wizję nowego, lepszego, szczęśliwego życia, a ja... czuję tylko strach. Przed utratą pracy, mieszkania, kłopotami finansowymi. Przed samotnością. Nigdy nie żyłam sama.Wieczory są takie puste i koszmarne myśli mnie wtedy dopadają. Czy to normalny stan? Boże, kiedy znów zacznę się uśmiechać?
Obserwuj wątek
    • ona3010 Re: pełnoprawna SM 04.10.12, 16:21
      Strach jest częścią naszego życia, SM musi bardziej myśleć, być operatywna i mieć twardą doopę.
      Ja mam stany lękowe myślę co bedzie gdy...
      ale czasem pada a czasem jest słońce jak to w życiusmile
      Jak dla mnie, dla kobiety najważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa jak to masz to dasz radę z wszystkim.
    • danaide Re: pełnoprawna SM 04.10.12, 22:17
      Nandita - spróbuj napisać na priva - właśnie aktywowałam.
      • nandita_7 Re: pełnoprawna SM 05.10.12, 10:56
        Właśnie tego poczucia bezpieczeństwa mi brakuje.
        • basia181 Re: pełnoprawna SM 10.10.12, 14:22
          Mi też brakuje poczucia bezpieczeństwa, też miewam stany lękowe, ale uczę się być twarda. Jak mawia moja koleżanka: miej wyje*ane, a będzie ci dane.
          • todilla Re: pełnoprawna SM 11.10.12, 18:50
            PIĘKNE!!! Chyba sobie wołami napiszę nad łóżkiem. POzdrawiam
        • lily-evans01 Re: pełnoprawna SM 28.10.12, 15:20
          Hej! Jeśli się rozwiodłaś, to znaczy, że chyba coś było głeboko nie tak?
          I uważasz, że mężczyzna, z którym było zupełnie nie tak, dałby Ci poczucie bezpieczeństwa?
    • noname2002 Re: pełnoprawna SM 11.10.12, 21:04
      Pierwszy rok się ciągle bałam i nie znosiłam samotnych wieczorów. A potem się to wszystko poukładało i teraz jest mi dobrze tak jak jest.
      • nandita_7 Re: pełnoprawna SM 12.10.12, 09:58
        Mam nadzieję, że ja też będę tak potrafiła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka