Dodaj do ulubionych

Informacja

07.03.05, 09:08
Przepraszam, że zakładam tutaj watek, ale pragnę poinformować, że osoba,
która załozyłam watek pod nickiem domali to nie ja. W momencie, gdy powstal
nick erin, zlikwidowalam swoje konto 'domali'. Na trzy miesiace zostalo ono
zablokowane. Minely juz trzy miesiace i jak widac ktos ten nick zaczal
wykorzystywac.
Obserwuj wątek
    • amfenix Re: Informacja 07.03.05, 09:35
      Chyba zbyt długo za spokojnie było.Juz kogoś pokorciło żeby zacząć mieszać.
      • e_r_i_n Re: Informacja 07.03.05, 09:36
        Najwyrazniej. Napisalam do administracji portalu maila z prosba o rozwiazanie
        sprawy. Do tej pory, jesli moge, prosze o ignorowanie postow tej osoby.
        • capa_negra Re: Informacja 07.03.05, 09:45
          Nie zły klops.
          Ale temat w "trolowym" wątku ciekawy
        • administracja_portalu Re: Informacja 08.03.05, 15:09
          Zwolniła Pani nick "domali", zatem nie do końca rozumiemy, czego teraz Pani od
          nas oczekuje. Nie możemy Pani pomóc w tej sprawie - nie ma Pani żadnych praw do
          byłego nicka. Prosimy o niezawracanie nam głowy takimi błahostkami i o
          niezakładanie takich, niezwiązanych z tematyką forum, wątków, bo będziemy
          zmuszeni potraktować je jako spam i usunąć oraz zastosować blokadę antyspamową.

Poza tym prosimy o zaprzestanie insynuowania naszym moderatorom społecznym
          różnych brzydkich rzeczy. Założenie konta nie wymagało posiadania informacji,
          że konto zostało zlikwidowane. Ktoś po prostu spróbował i udało mu się.
          Rozumiemy potrzebę ubarwienia sobie codziennej monotonii zabawami w detektywa,
          ale prosimy o robienie tego w innej piaskownicy - na gościnnych stronach
          naszego portalu nie ma na takie działania miejsca.

Z poważaniem

administracja portalu GW
          • lubstej Re: Informacja 08.03.05, 15:15
            ale obiektywna i wywazona odpowiedz, no, jestem pod wrazeniem "profesjonalizmu"
            administratora_portalu...
            • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 15:17
              Lubstej, cudzysłów Ci się trochę przesunął smile Powinno
              być 'administracji_portalu' smile
            • mikawi Re: Informacja 08.03.05, 15:18
              o raju, przeciez to żaden administrator portalu
              • lubstej Re: Informacja 08.03.05, 15:23
                no, racja, co nie zmienia mojego zdania co do tej wypowiedzi

a jaka radosc michiko sprawil!

a swoja droga mam wrazenie ze w tym watku toczy sie walka o "zlosliwice dnia"
                ja mam nawet swoje typy wink
                • michiko a co??? tylko erin-domali moze być złośliwa?? 08.03.05, 15:28

• lubstej Re: a co??? tylko erin-domali moze być złośliwa? 08.03.05, 15:32
                    kazdy ma czasem prawo do chwili slabosci

ja natomiast alergicznie reaguje na zlosliwosc bezinteresowna - vide m.in twoje
                    • michiko to kochana nie czytaj moich postów 08.03.05, 15:38

• mikawi Re: a co??? tylko erin-domali moze być złośliwa? 08.03.05, 15:32
                    no tak, w informacji dla forumek że ktos się podszywa pod nią wykorzystując jej
                    stary nick było tyle złośliwości że aż ciekło po monitorze
    • babe007 Do białych myszek 07.03.05, 14:00
      Tylko widzisz, tym loginem posłużył sie ktoś, kto dobrze orientuje się w
      sytuacji domowej Domali, a post został napisany w ten sposób, że można było
      przypuszczać, iż pisze go pierwotna właścicelka tego loginu. A to, abstrahując
      od osoby samej Domali, jest nie w porządku. No chyba, że jest to niesamowity
      zbieg okoliczności.
      • pelaga Re: Do białych myszek 07.03.05, 14:22
        Nie wierze w zbieg okolicznosci. Gdyby to byl zbieg okolicznosci, to ta osoba
        odzywalaby sie w zalozonym przez siebie watku i tutaj tez by sie wypowiedziala.
        A tak, chyba jednak to miala byc zlosliwosc, prowokacja i sama nie wiem, co
        jeszcze.
      • virtual_moth Re: Do białych myszek 07.03.05, 15:57
        babe007 napisała:

> Tylko widzisz, tym loginem posłużył sie ktoś, kto dobrze orientuje się w
        > sytuacji domowej Domali, a post został napisany w ten sposób, że można było
        > przypuszczać, iż pisze go pierwotna właścicelka tego loginu.

To daje do myślenia. Moim zdaniem można było się nabrać, właśnie przez
        charakterystyczną tendencję niegdysiejszej naszej Domali do dzielenia się
        swoimi domowymi sprawami z forum portalu gazeta.pl. Ktoś nieźle wyczuł
        klimacikwink
        Tyle że ja już mam dość Domali, prawdziwej czy nieprawdziwej (choćby dobrze
        podrobionej). Osobiście zatem proszę trolla o zaprzestanie tej nędznej
        działalności.

Pzdr
        • mikawi Re: Do białych myszek 07.03.05, 16:19
          > charakterystyczną tendencję niegdysiejszej naszej Domali do dzielenia się
          > swoimi domowymi sprawami z forum portalu gazeta.pl.

kurczę, myślałam że po to m.in. jest forum żeby się dzielić swoimi sprawami,
          własnie to robi większośc forumek czy to na macochach czy na samodzielnej
          • pustulka_75 Re: Do białych myszek 07.03.05, 18:12
            Tak, ale bohaterowie opowieści powinni wyrażac zgodę na swój "udział" w forum.
            A domalka jakoś zapominała o tym i papalała o prywatnych sprawach pewnego
            małego chłopca, który nie jest tu anonimowy.

Nie wiem, kto "przemawia" teraz jako domali, ale chyba nie należy się dziwić,
            że erinka ma wielu wrogów. Pracowała na to ciężko, niech teraz zbiera owoce...
            • e_r_i_n Re: Do białych myszek 08.03.05, 08:07
              pustulka_75 napisała:

> Tak, ale bohaterowie opowieści powinni wyrażac zgodę na swój "udział" w
              > forum.

Pustułko, a czy eksowie Twój i innych pań z tego forum taką zgodę wyrazili?

> A domalka jakoś zapominała o tym i papalała o prywatnych sprawach pewnego
              > małego chłopca, który nie jest tu anonimowy.

Tak samo jak parę innych osób, o których się 'papla', prawda?

> chyba nie należy się dziwić, że erinka ma wielu wrogów. Pracowała na to
              > ciężko, niech teraz zbiera owoce...

Ku Twej ogromnej satysfakcji smile
              • pustulka_75 Re: Do białych myszek 09.03.05, 01:50
                e_r_i_n napisała:
                "Tak samo jak parę innych osób, o których się 'papla', prawda?"

Twoja sytuacja jest wyjątkowa, przyznasz. Nieanonimowa. Nie umiałaś się w niej
                znaleźć, PRAWDA?

Sama pracowałaś na swoją niewiarygodność. Po co mnożyłaś byty? Nie wystarczył
                ci jeden nick, więc teraz się tłumacz. tongue_out

e_r_i_n napisała:
                "Ku Twej ogromnej satysfakcji smile"

No, ba. Nic mnie dawno tak nie ucieszyło. Przyszła kryska na Matyska? tongue_out
                • e_r_i_n Re: Do białych myszek 09.03.05, 10:22
                  pustulka_75 napisała:

> Twoja sytuacja jest wyjątkowa, przyznasz. Nieanonimowa. Nie umiałaś się w
                  > niej znaleźć, PRAWDA?

Moja sytuacja jest taka sama, jak Kamili. Ona też papla o nieanonimowych
                  osobach, za co 'po głowie' nie dostaje. Czy teraz wyraziłam się wystarczająco
                  jasno?

> Sama pracowałaś na swoją niewiarygodność. Po co mnożyłaś byty? Nie wystarczył
                  > ci jeden nick, więc teraz się tłumacz. tongue_out

Tłumaczyć się nie potrzebuję. Mnożenie bytów? Brzmi to tak, jakbym miała 150
                  tysięcy nicków. Po co powstały DWA inne niż domali (przy czym ten drugi nie
                  jako równoległy, a jedyny)? Ano był to moj sposob 'znalezienia sie' w sytuacji -
                  czyli pogodzenia pisania o swoich sprawach i zachowania anonimowosci osob, o
                  ktore tak 'dbasz'. (I jednoczesne zapobieżenie oskarżeniom, że pisząc coś nie
                  proszę o faktyczną poradę czy opinię, a po to, żeby sprowokować awanturę czy
                  kolejną pyskówkę). Jednak dzieki działalności takich ... osób jak Ty, było to
                  niemożliwe. Ale na to, że ktoś szuka jedynie sensacji nic nie poradzę.

> No, ba. Nic mnie dawno tak nie ucieszyło. Przyszła kryska na Matyska? tongue_out

Współczuję, ze to wirtualne sprawy sprawiają Ci największą satysfakcję.
                  Szczerze współczuję.
                  • michiko erin czy domali 09.03.05, 10:41
                    biedna jesteś. pamietaj że na krzywdzie nie zbuduje sie szcześcia.
                    kamilii należy współczuć z powodu takiej next a gratulować że pozbyła sie
                    durnego chłopa.
                    • pustulka_75 amen 09.03.05, 10:42

• dyrgosia Re: erin czy domali 09.03.05, 10:50
                      erin czy domali i tak na fali.....
                  • pustulka_75 Re: Do białych myszek 09.03.05, 10:41
                    K_I_Ś_L napisał:
                    "Moja sytuacja jest taka sama, jak Kamili."
                    Z tego co kojarzę Kamila nie jest "pewnym małym chłopcem". Chyba, że o czymś
                    nie wiem, Kammik. wink

K_I_Ś_L napisał:
                    "Tłumaczyć się nie potrzebuję.(...)Ano był to moj sposob 'znalezienia sie' w
                    sytuacji."
                    To po co się tłumaczysz? Przeczysz sama sobie. Często ci się to zdarza.

K_I_Ś_L napisał:
                    "Współczuję, ze to wirtualne sprawy sprawiają Ci największą satysfakcję.
                    Szczerze współczuję."
                    Serdzecznie dziękuję. Te sprawy też będą ci kiedyś sprawiać satysfakcję, jak
                    dorobisz się własnego kompa. tongue_out

P.S. I nie odpisuj mi już, jeśli mogę prosić. Szkoda mi czasu na czczą
                    paplaninę z tobą, która i tak zostanie znów w jakiś cudowny sposób wykasowana
                    na prośbę "taaajemniczej postaci". Powtórka z rozrywki.
                    • michiko bravo lubie czytać twoje posty pustulko 09.03.05, 10:44

• e_r_i_n Re: bravo lubie czytać twoje posty pustulko 09.03.05, 11:32
                        A mnie one często zasmucają. Potwierdzają bowiem prawdziwość badań, które
                        mówią, że niski jest w naszym społeczeństwie poziom rozumienia tekstu czytanego.
                        • administracja_portalu Re: bravo lubie czytać twoje posty pustulko 09.03.05, 12:10
                          Zajmij sie lepiej poziomem ortograficzno-gramatycznym szanownego malza i nie
                          smuc sie tak latwo, bo jeszcze wpadniesz w depresje i bedziesz wygladala jak
                          renia z\ "m jak milosc" big_grinD.
                      • pustulka_75 merci beaucoup 09.03.05, 14:02

• capa_negra a mnie poraża ich złosliwość... 09.03.05, 17:46

• pustulka_75 Coraz więcej porażonych, chyba lekarz potrzebny :I 09.03.05, 19:11

• michiko zastanawiam sie o co ci chodzi?? 09.03.05, 19:13
                          bo to według mnie osobista wycieczka. Moze napisz na priv co masz co mnie i
                          będzie po kłopocie a nie jakieś dziwne teksty
                          • capa_negra odpowiadam 10.03.05, 09:31
                            Po pierwsze nie było to do ciebie tylko do pustułki.
                            I nie wiem dlaczego poczułaś sie wywołana do tablicy.
                            Po drugie wyciaganie dziewczynie gaf z odległej przeszłości trąci sadyzmem.
                            Tak jak by nikt z szanownego tworzystwa nigdy żadnej gafy ani błedu nie
                            popełnił.
                            Po trzecie od jakiegoś czasu ani erin/domali ani kamila/kammik nie wałkuja
                            swoich prywatnych spraw ani na samodzielnej, ani na macochach, a co niektórzy
                            sa skłonni przysłowiowej brzytwy się chwycić, żeby sobie znów pouzywac i
                            poodświezać stare sprawy.
                            I dziwnie jakoś wtedy nikt nie przejmuje się tym co o tym mysla zainteresowane
                            strony.
                            Wyhamujcie drogie panie.
                            I obyście nigdy nie znalazły swojego "cienia" w internecie który będzie wam z
                            ubodobaniem wytykał wszystkie wasze potknięcia przy kazdej nadarzającej sie
                            okazji.
                            Tak dla wyjaśnienia - nie należe do fanklubu ani domali, ani kamili i nie
                            koniecznie z każdą ich wypowiedzia się zgadzam i nie czycham równiez na każdą
                            ich wypowiedż w sieci żeby rozerwać się ich kosztem.
                            I może jeśli któras z nich kiedyś cos napisze popatrzcie na sprawe przez
                            pryzmat problemu, a nie lubienia bądź nie lubienia jakiejś osoby.
                            To tyle.
    • lilith76 Re: Informacja 08.03.05, 13:39
      zanim dotarłam do tego wątku już się w tamtym wypowiedziałam sad((
      sorry.

ciekawe, ktoś musiał wiedzieć, ze rezygnujesz ze swojego konta i że nick będzie
      zaraz wolny. co do twoich historii - wystarczy wyszukiwarka i dużo czasu na
      lekturę. hmmm
      • dyrgosia Re: Informacja 08.03.05, 13:43
        żałuję, że tę lekturę odbyłam tak późno....
      • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 13:45
        lilith76 napisała:

> zanim dotarłam do tego wątku już się w tamtym wypowiedziałam sad((
        > sorry

smile

> ciekawe, ktoś musiał wiedzieć, ze rezygnujesz ze swojego konta i że nick
        > będzie zaraz wolny.

No własnie to mnie mocno zastanawia...
        • konkubinka Re: Informacja 08.03.05, 13:48
          o tym samym pomyslalam, ze ktos musial wiedziec ze likwidowalas konto.Ja np
          nawet nie wiedzialam ze tak moznasmile
          • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 13:50
            Zawęża to krąg podejrzanych smile Biorąc pod uwagę to, jak niektórzy 'postawieni'
            na forum traktują swoje obowiązki (a raczej przywileje), grono to jeszcze
            bardziej się kurczy smile
            • pelaga Re: Informacja 08.03.05, 13:56
              Manie przesladowcza trzeba leczyc. Nieleczona bywa grozna.
              • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 13:57
                pelaga napisała:

> Manie przesladowcza trzeba leczyc. Nieleczona bywa grozna.

Z doświadczenia wiesz? smile
                • pelaga Re: Informacja 08.03.05, 13:59
                  Nie miewam takich doswiadczen.
                • michiko obserwując twoje zachowanie łatwo dojść do takich 08.03.05, 14:00
                  wniosków....

Ale nie martw sie można je leczyć
                • michiko erin podzielisz sie doświadczeniami?? 08.03.05, 14:01

• dyrgosia Re: Informacja 08.03.05, 14:08
                  znów w centrum uwagi, ale Ty to erin uwielbiasz...
                  • michiko to też jest objaw choroby............ 08.03.05, 14:10

• michiko oj tak to prowadzi do groźnych zachowań 08.03.05, 13:58
                i bywa szalenie niebezpieczna dla postronnych.
            • pustulka_75 Zgłaszam się na ochotnika... 09.03.05, 05:11
              do grona podejrzanych.
    • ashan Re: Informacja 08.03.05, 14:00
      a to można zlikwidować konto? Jak? Czy po prostu "wygasa" po pewnym czasie
      nieużywania?
      a.
      • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 14:04
        Można zlikwidować. W poczcie masz opcje 'zmien swoje dane/ustawienia' i tam, u
        góry, jest odnośnik 'zlikwiduj konto'. Nick jest blokowany wtedy na 3 miesiące.
        A jeśli się jakiś czas konta nie używa (ale nie wiem, jaki), to chyba też
        przestaje ono być aktywne.
        • ashan Re: Informacja 08.03.05, 14:20
          cały czas człowiek się uczy smile ja z kolei gdzieś wyczytałam, że przy nie
          logowaniu się przez jakiś czas (właśnie chyba trzy m-ce) konto się odblokowuje
          z automatu. Tak czy owak mam nadzieję, że nikt nie będzie sobie robił za czas
          jakiś "żartów" za pomocą mojego nicka.
          a.
          • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 14:28
            ashan napisała:

> ja z kolei gdzieś wyczytałam, że przy nie logowaniu się przez jakiś czas
            > (właśnie chyba trzy m-ce) konto się odblokowuje z automatu

Regulamin poczty:

"Agora S.A. jest uprawniona do zawieszenia konta użytkownika w przypadku gdy
            użytkownik nie dokonuje logowania do swojego konta przez okres kolejnych 90
            dni. Zawieszenie skutkuje usunięciem ze skrzynki pocztowej użytkownika
            wszystkich znajdujących się tam wiadomości i niedostarczaniem na adres konta
            użytkownika nowych wiadomości. Użytkownik może uruchomić zawieszone konto
            poprzez dokonanie logowania w każdym czasie w ciągu 90 dni po zawieszeniu
            konta. Ponowne uruchomienie konta nie powoduje odtworzenia usuniętych uprzednio
            wiadomości"

Aktywność konta jest zawieszona, ale nick nie jest odblokowany (czyli nikt nie
            może z niego korzystać).
            • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 14:29
              Aha, a likwidacja nastepuje, jesli nie logujesz sie 180 dni pod rząd.
              • konkubinka Re: Informacja 08.03.05, 16:12
                to raczej dziwne bo jako dondon nie logowalam sie chyba z pol roku.
                • e_r_i_n Re: Informacja 08.03.05, 16:44
                  To, co przytoczyłam, to teoria. Jak jest w praktyce - nie wiem smile Ale może nie
                  było pełnych 180 dni bez logowania?
    • zarlokwielki Re: Informacja 08.03.05, 15:54
      To straszne - bardzo Ci wspulczuje.

Kozystajac z okazji chcialem tylko zapytac, czy to prawda, ze masz sentyment do
      pozlacanych gowienek?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=21397113&a=21398407
      • lubstej Re: Informacja 08.03.05, 15:57
        witamy, witamy
        kolejny kandydat do tytulu dnia!
      • mikawi Re: Informacja 08.03.05, 16:13
        a podobno jest jakaś zasada że się nie pisze o kimś bez jego zgody? rozumiem że
        dotyczy to erin i jej pasierba ale nie dotyczy kammik i jej eksa i nawet
        niewybredne epitety są ok? dziwny jest ten świat jak śpiewał Niemen, a
        konsekwencja niektórych powalająca...
        • pustulka_75 Jest chyba różnica... 09.03.05, 16:49
          ...między dorosłą osobą, która może tu prostować przekłamane informacje, a
          dzieckiem, prawda? Chociaż co ty możesz wiedzieć o dzieciach? To dla ciebie
          abstrakcja.
          • mikawi Re: Jest chyba różnica... 09.03.05, 17:17
            hehe, próbujesz być złośliwa? popracuj, bo kiepsko ci to wychodzi; wszystkie
            macochy powinny zapytac eksie i pasierbów zanim coś napiszą na forum?
            buahahahahaha; i tak na marginesie - twoja lojalność wobec kamili jest urocza :-
            )))) cierpisz chyba na brak władzy skoro na forum próbujesz dyktować kto gdzie
            i o czym ma (nie)pisać; a co ci do tego o czym pisze erin czy ktokolwiek inny?
            • pustulka_75 * 09.03.05, 17:21
              Skoro jestem taka słaba w złośliwościach to dlaczego sie tak denerwujesz
              mamusiu nasza kochana? tongue_out
          • e_r_i_n Re: Jest chyba różnica... 09.03.05, 18:56
            pustulka_75 napisała:

> ...między dorosłą osobą, która może tu prostować przekłamane informacje, a
            > dzieckiem, prawda?

Alez skad. Na tym forum tylko jedna strona ma rację, druga jest tylko tą winną,
            która się tłumaczy.
            • pustulka_75 Re: Jest chyba różnica... 09.03.05, 19:08
              Co ma piernik do wiatraka?
              Różnica między dorosłą osobą, a dzieckiem polega na tym, że tylko jedna strona
              ma rację, a druga jest winna? Chyba się pogubiłaś trochę, albo celowo odwracasz
              kota ogonem. Mówiłaś coś o czytaniu ze zrozumieniem.
              • e_r_i_n Re: Jest chyba różnica... 09.03.05, 19:15
                pustulka_75 napisała:

> Co ma piernik do wiatraka?

Odniosłam się do fragmentu zdania o dorosłej osobie, która "może tu prostować
                przekłamane informacje". Otóż nie może (bo jeśli próbuje, to od razu pojawia
                się stwierdzenie, że jest winna i dlatego się tłuamczy).
                Inna sprawa to to, że ja nigdy na temat dziecka mojego męża niczego złego nie
                napisałam. Jeśli zdarzyło mi się o nim napisać, to tylko pozytywnie. Więc i
                prostować nie było czego.
                • pustulka_75 A pytałaś go, czy możesz o Nim pisać? 09.03.05, 19:23
                  O szczegółach z Jego życia?

Wciąż czekam na odpowiedź.
                  • e_r_i_n Re: A pytałaś go, czy możesz o Nim pisać? 09.03.05, 19:26
                    Nie, nie pytałam. Tak samo jak Ty nie pytałaś swojego eks, a Kamila mojego meza.
                    A skoro kazdy dorosly moze sie tu bronic, to moze poinformuj swojego eks, ze
                    pisujesz na tym forum, podaj mu swoj nick i powiedz, ze jesli chce, moze
                    przedstawic swoja wersje zdarzen.
                    • pustulka_75 Re: A pytałaś go, czy możesz o Nim pisać? 09.03.05, 19:35
                      Ależ się miotasz. Dziecko, o którym mówimy nie jest tu anonimowe (już o tym
                      było), a ty mimo to, paplasz o nim bez jego zgody. Dotarła do ciebie ta różnica?

Rozmowa z tobą to jak walenie głową w mur. Dobrze, że ma twardą głowę.
                      • e_r_i_n Re: A pytałaś go, czy możesz o Nim pisać? 09.03.05, 19:39
                        pustulka_75 napisała:

> Dziecko, o którym mówimy nie jest tu anonimowe (już o tym było), a ty mimo
                        > to, paplasz o nim bez jego zgody. Dotarła do ciebie ta różnica?

Zaraz, zaraz - to chodzi o pisanie o kims bez zgody tej osoby czy też o pisanie
                        bez zgody o osobach nieanonimowych? Bo co chwila zmieniasz wersje i w tym
                        swietle rzeczywiscie moje odpowiedzi sensu moga nie miec. Sprecyzujmy moze, o
                        czym rozmawiamy, latwiej bedzie.
                        • pustulka_75 Re: A pytałaś go, czy możesz o Nim pisać? 09.03.05, 20:00
                          Ja mówię o anonimowym DZIECKU (słowo - klucz), a o czym ty mówisz to nie wiem.
                          I już mnie nie obchodzi, czy to do ciebie dociera, czy nie. Strasznie ciężko
                          myślisz.
                          • e_r_i_n Re: A pytałaś go, czy możesz o Nim pisać? 09.03.05, 20:09
                            pustulka_75 napisała:

> Strasznie ciężko myślisz.

Wiesz, dawno Cię nie było i się od Twojego sposobu 'myślenia' odzwyczaiłam smile

Co do meritum: widzisz coś złego w pozytywnym pisaniu o nieanonimowym dziecku,
                            natomiast zupełnie nie przeszkadza Ci negatywne pisanie o nieanonimowym
                            dorosłym. Argument? Bo ten dorosły moze sprostowac nieprawdziwe informacje.
                            Moja odpowiedz - dorosly nie moze sprostowac, bo jest za to zmieszany z blotem -
                            czyli Twoj argument jest obalony.
                            Najlepszą obroną (niesłusznych argumentów) jest atak? Jesli tak - to EOT, bo
                            przestaje być to dyskusją.

Pozdrawiam serdecznie.
        • dyrgosia Re: Informacja 10.03.05, 08:27
          mikawi napisała:

> a podobno jest jakaś zasada że się nie pisze o kimś bez jego zgody? rozumiem
          że
          >
          > dotyczy to erin i jej pasierba ale nie dotyczy kammik i jej eksa i nawet
          > niewybredne epitety są ok? dziwny jest ten świat jak śpiewał Niemen, a
          > konsekwencja niektórych powalająca...

czy mikawi to nastepne wcielenie domali ???
          • chalsia Re: Informacja 10.03.05, 08:56
            Mikawi nie jest innym wcieleniem Domali.
            Chalsia

PS. A może do jasnej ciasnej skończycie juz (pisze to do wszystkich) te
            BEZSENSOWNE przerzucanie się na słowa, bo dyskusją tego nazwać nie można, a
            meritum dawno zdechło.
    • calkiem.nowy.login Re: Informacja 09.03.05, 16:11
      Okropnie ciekawy wątek. Az kusi, zeby dac linki do jeszcze ciekawszych.
      • administracja_portalu Re: Informacja 09.03.05, 17:09
        Do jakich jeszcze ciekawszych? Poprosimy o linki, abysmy sami mogli to ocenic.
        • calkiem.nowy.login Re: Informacja 09.03.05, 19:03
          Uprzejmie donosimy, ze przeslalismy pocztą.
    • administracja_portalu Re: Informacja 09.03.05, 17:31
      Czy zauwazyliscie, ze z tego watku zniknal bez sladu wpis bialych_myszy?
      • e_r_i_n Re: Informacja 09.03.05, 17:58
        Administracja chyba najlepiej powinna wiedziec, co sie z nim stalo smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka