Dodaj do ulubionych

najlepsze teksty nex waszych ex :)))

14.07.05, 22:08
no to ja pierwsza smile
po odwiezieniu dzieci (3) przez mojego jeszcze męża i jego kochanki pod mój
dom , odbierając synka <dziewczynki juz pobiegły do mieszkania > usłyszałam
od Pani X : nadajesz sie tylko do rodzenia dzieci , wcisnęłaś ojcu całą
trójkę zeby się móc gzić !!
Ps niedobrze sie się to skończyło < dla niej >
Obserwuj wątek
    • virtual_moth Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 14.07.05, 22:21
      Rozmowa z nią na gg:
      Ja: - wiesz, z tego co piszesz wnioskuję, że masz mentalność dziwki
      Ona - tak, masz rację, ja po prostu lubię seks.

wink
      • kontaktowekonto Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 08:56
        oj jadem saczycie jadem hi hi hi...a ja dam Wam mamuski dobra rade:
        poznac sobie nowego chlopa to i nex i jej teksty beda wam zwisac i powiewac..
        bo najgorsza sprawa jak były maz mam kogos a mamuska samotna i wtedy zaczynaja
        sie jazdy o nex o jej teksty o widzenia o alimenty itp. a jak mamuska pozna
        sobie chlopine to sie wyciszy a i ta druga sie odczepi....
        bo w zyciu musi byc zawsze równowaga sil i wtedy jest ok
        • bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 09:16
          a gdzie Ty tu jad widzisz , a co pośmiać się już nie wolno ??No to jakaś
          nowość !!
          a chłopa to sobie sam/a znajdz , bo ja świetnie sobię radę daję bez tego
          wybryku natury !są sprzęty zastępczę i przynajmniej czekać z obiadem nie trzeba
          i skarpet śmierdzących zbierać no i w łazience nie naszczane , w łóżku tez
          alkoholem nie śmierdzi , rewelka

• tg_u Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 11:10
            Czy aby faktycznie tak super?

Nic nie brakuje?

Rozumiem, że woni alkoholu i skarpetek nie, ale kogoś sensownego u boku?

Może jednak nie wszyscy m. to wybryki natury?

Może Ty nie umiesz wybrać normalnego faceta i go utrzymać?

Pozdrawiam

Regis
            • bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 11:38
              alez dokładnie jest tak jak mówisz smile)
              polemizować nie będę bo nie mam tej zaciętości do pisanej dyskusji jak
              dziewczyny na tym forum <czego im szczerze zazdroszcze >, więc niech zostania
              tak jak chcesz smile
            • pelaga Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 11:41
              > Może Ty nie umiesz wybrać normalnego faceta i go utrzymać?

Normalnych to nie trzeba UTRZYMYWAC wink))))))))) Ani finansowo, ani na smyczy wink
            • kotka.na.dachu Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 11:44
              Czasem niektóre osoby mają taką przypadłość: aby ściągać najgorszych... do
              siebie. sad
            • vialle Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 12:33
              a co - jest taka konkurencja "utrzymanie chlopa"? Jakas wartosc kobiety sie tym
              mierzy czy co? Zenada....
              • nangaparbat3 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 12:54
                No wiesz, "utrzymanie przy sobie " chłopa to naprawdę cel życia części kobiet,
                a nawet zalecane przez niektórych psychologów (patrz Milska-Wrzosińska, moja
                ulubienica).
            • nangaparbat3 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 12:51
              Może Ty nie umiesz wybrać normalnego faceta i go utrzymać?

"Utrzymać" chłopa to ze słownika mojej prababci, troche niedobrze mi sie robi
              jak to czytam. Świat jest zbyt piękny i zbyt wiele w nim do zrobienia by tracić
              energię na "ytrzymywanie" przy sobie faceta, czy kogokolwiek innego, np.
              dziecka.
          • done2 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:02
            "przynajmniej czekać z obiadem nie trzeba i skarpet śmierdzących zbierać no i w
            łazience nie naszczane , w łóżku tez alkoholem nie śmierdzi , rewelka"

Ty chłopa miałaś czy jakiegoś Ogra?

Im lepiej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

• bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:05
              no podobny do Shreka, tyle tylko że nie zielony
              a to co napisałam to jakaś anomalia ?? wątpię
              • done2 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:26
                Anomalia.
                "skarpet śmierdzących zbierać no i w łazience nie naszczane , w łóżku tez
                alkoholem nie śmierdzi"

Jeżeli wytrzymałaś z tym (nadal się upieram) Ogrem dłużej niż tydzień to
                usprawiedliwia Cię tylko chroniczna alergia (wieczny katar = brak powonienia).

• bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:32
                  jest jeszcze kilka innych kfiatkóf ale nie nie bedę o tym pisac , tak
                  wytrzymałam 8 lat mam z nim 3 wspaniałych dzieci , częśc z jego wad udało mi
                  sie kiedyś tam wytępić , jak doprowdziałm do stanu używalności poszedł do innej
                  pchły roznosić , a tak ogólnie to nie było aż tak tragicznie

PS zaznaczam nie jestem masochistką !smile
                  • done2 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:34
                    bsl napisała:

"częśc z jego wad udało mi sie kiedyś tam wytępić , jak doprowdziałm do stanu
                    używalności poszedł do innej"

I potem dziwić się, że Nexie są zadowolone z modelu Second Hand. Skoro już
                    naprawiony i nie sika na deskę...

• e_r_i_n Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:33
                bsl napisała:

> a to co napisałam to jakaś anomalia ?? wątpię

To mój maz chyba jest kobieta smile
                Tak, to anomalia. Przynajmniej w moim otoczeniu.
                • bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:34
                  no to wychodzi na to że jestem patologią
                  • e_r_i_n Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:40
                    Nie mnie to oceniac.
                    Ale tez nie uogólniaj wizerunku Twojego byłego meza na wszystkich innych
                    facetow smile
                    • bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:48
                      napisał dwa zdania a Ty wyciągnęłaś takie wnioski ,
                      mam uraz i coś w tym złego ?
                      odzwyczaiłam sie od kręcenia sie osób trzecich po domu i tyle ,
                      zreszta ani ja ani moje dzieci nie są gotowe na przyjęcie nowego pana choćby
                      był przysłowiową 'Marysią "
                      a skoro macie albo miałyście super mężów to czemu się tutaj spotykamy ?
                      nikogo nie chciałam urazić a naskoczyłyście na mnie jakbym wam niewidomo jaka
                      krzywdę zrobiła
                      mało tego text który napisałam wcześniej był na zasadzie ironii chociaż od
                      prawdy nie odbiegał , czy wszystko musi być takie poukładane i poważne ?
                      jestem sama i co z tego , śmieję sie a nie płaczę , płakałam rok temu teraz
                      umiem na to wszystko patrzec z innej perspektywy
                      ale oczywiście ktoś wyłapie jakieś niedociągnięcia w mojej wypowiedzi i znowu
                      sobie pojeździcie
                      powodzenia życzę smile)
                      • e_r_i_n Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:51
                        Oj tam, sie tak nie przejmuj. Dla mnie malzenstwo to zaleznosc sluzba - pan,
                        tylko rowne prawa, wiec na nikogo czekac nie mam zamiaru z obiadem i po nikim
                        nie sprzatam. Zatem sie nie skarze, ze sie facet zachowuje zle - bo te
                        zachowania prostuje, albo ustalamy takie standardy, ktore obojgu pasuja.
                        I tez nie podchodz do faceta jak do kogos, kto sie bedzie tylko po domu wałęsał.
                        Ma on tez swoje plusy smile
                      • done2 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 14:58
                        "I potem dziwić się, że Nexie są zadowolone z modelu Second Hand. Skoro już
                        naprawiony i nie sika na deskę..."

Qrcze, to też miało być dowcipne!

• bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 15:00
                          no na deskę może juz nie ale zawsze może do piekarnika smile)
                          <fakt z życia wzięty>
                          • e_r_i_n Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 15:04
                            Ech... zaspany pewnie był smile
                            • bsl Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 15:06
                              tak , jak lunatyk do domu trafił , tylko wredna żona kibel z kuchenką
                              zamieniła smile
                              • e_r_i_n Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 15:28
                                I wszystko jasne smile

Dla pocieszenia - moja mocno zaspana kuzynka (nie 'zasoana' - bom ial lat 10),
                                kiedys do kosza na smieci sie probowala zalatwic. Wiec wszystko jest mozliwe smile
                      • natasza39 Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 16:41
                        No fakt bsl chciała być dowcipna i nie ma się co czepiać.

Facetom faktycznie śmierdzą skarpetki (częściej niz kobitkom)
                        Na deskę tez im się zdarza lać (sprawiedliwie trzeba powiedzieć, że tez nie
                        trafiłabym czymś takim z góry do kubla).

I faktem jest tez to, że aby sie całkowicie "odkochać" w exie to najlepiej jest
                        pamietac te skarpety, deski oszczane i inne takie, a nie te miłe chwile.
                        To normalny obronny odruch organizmu.
                        Dajcie, zatem dziewczyny, spokój bsl....
        • vialle Re: najlepsze teksty nex waszych ex :))) 15.07.05, 12:32
          juz raz chlopie wyraziles te swoja przemadra teze - przestan sie powtarzac
          • kontaktowekonto Re: do bls 15.07.05, 15:28
            ja widze ze ty prawdziwej milosci nie doznałas, oj oj
            skrzywdzona, biedna kobieta, ale nie martw sie, moze jeszcze ci sie ułozy...i
            nie pisz takich farmazonów ze faceta prawdziwego takiego naj naj bys nie
            chciała, a co to niefajnie jest sie do ciałka meskiego przytulic ?
            jeszcze poznasz i zlosc ci minie i na eks i na jego nex...sama zobaczysz...
            • bsl Re: do bls 15.07.05, 15:32
              ehehehheheeh jasne , ciałka to jak foczki na plaży jedno obok drugiego wink
              a na miarę miłości zaznanej lub nie to jest jakaś skala ??np od 1 do 10 ??
              i nie jestem skrzywdzoną biedną kobietą !
              a Ty mi chcesz wmówić ze facet to jak powietrze potrzebny do życia ?
              oczywiście że znowu masz racxje
              • bsl Re: do bls 15.07.05, 15:34
                a przepraszam wszystkie foczki , miło być morsy
                • naturella Re: do bls 15.07.05, 15:43
                  Tak off topic - text next, o którym pisała Virtual Moth, bardzo dowcipny i
                  inteligentny moim zdaniemsmile I to wcale nie ta odpowiedź jest żenująca smile))
                  • virtual_moth Re: do bls 15.07.05, 21:47
                    naturella napisała:

> Tak off topic - text next, o którym pisała Virtual Moth, bardzo dowcipny i
                    > inteligentny moim zdaniemsmile I to wcale nie ta odpowiedź jest żenująca smile))

Wiesz, w kontekście całokształtu zachowań tej pani (głównie seksualnychwink,
                    określenie "dziwka", nie tyle było żenujace, co zdecydowanie nieścisłe i zbyt
                    eufemistycznewink Co więcej, ona była dumna ze swojej swoistej lekkości
                    obyczajów. Ponoć bycie "wyzwoloną seksualnie" jest jazzy w niektórych kręgach,
                    ponoć też najbardziej jazzy jest sypianie z facetem podczas narodzin jego
                    dziecka, takie ekstremum - coś jak złoty deszcz tudzież lateks na twarzywink

• bsl Re: do bls 15.07.05, 22:03
                      tak ten złoty deszcz to strzał w 10 smile))))
                    • lilith76 Re: do bls 16.07.05, 02:11
                      virtual, te oceny były za dwa krótkie zdanka wyrwane z kontekstu życiowego i sytuacyjnego. nie wynikało z nich nic zdrożnego, ani zabawnego.
                      skąd miałyśmy wiedzieć, ze gdzieś są przypisy do tego dialogu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka