jenny_curran 03.09.06, 09:34 Nie rozumiem dlaczego Dyrgosia usunęła 2 moje posty skierowane do dziewczyn z Warszawy Mokotowa z propozycją nawiązania kontaktu ze mną ... (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: do Dyrgosi 04.09.06, 19:12 Prośby o kontakty umieszczamy na forach regionalnych.Inaczej to forum zmieniłoby się w tablicę kontaktów. Zawsze można poszperać w "Liscie obecności" i napisać na priv do osoby ze swojego miasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_curran Re: do Dyrgosi 04.09.06, 22:24 Zawsze, zanim zasadniczo usunie się czyjś post, można chwilę zatsanowić się czy aby tej osobie w danej chwili lub dniu jedyne czego było trzeba to właśnie spotkania z drugim człowiekiem w podobnej sytuacji. Jest jeszcze coś takiego jak okoliczności łagodzące. BYło mi bardzo nieprzyjemnie kiedy mój post usunęłaś, zwłaszcza, że na grupie pojawiłam się z bezpośrednim pytaniem po raz pierwszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kini_m Re: do Dyrgosi 04.09.06, 23:17 Jenny, nie miej za złe dyrgosi. Niestety taka jej rola, żeby pilnować porządku. Może nie wyszło to najlepiej, ale dyrgosia i tak swą rolę pełni dość bezstronnie. Pozdrawiam i witaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: do Dyrgosi 05.09.06, 08:30 Jenny, przykro mi,że odczułaś to jako coś osobistego. Mam nadzieję,że znajdziesz na tym forum życzliwych ludzi i miłe kontakty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kini_m Re: do Dyrgosi 05.09.06, 21:07 Dyrgosiu, a może by przykleić po jednym wątku z każdego województwa jako skrzynka kontaktowa? Bo widzę że pojawiają się takowe co chwila. A niestety wadą forumowego "silnika" jest to, że posty nie dają się edytować w późniejszym czasie - czyli w "liście obecności" jeśli się zapomni to później nie da rady wpisać swego miejsca zamieszkania, bez ponownego wpisu. A rozumiem że niektórzy wolą się wspierać w tego rodzaju gronie. Nawet mimo że takie grono to żadna chluba i najlepiej jak najszybciej zmieniać tutejszy status. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: do Dyrgosi 06.09.06, 08:09 Wyróżnić można tylko dwa wątki. Prościej wyszukać w "Liście obecności" namiarów na lokalne kontakty, albo dać na regionalnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś