Dodaj do ulubionych

Chrzest Kubeczka:-)

IP: *.* 24.03.02, 13:28
czesc,taka wazna uroczystosc miala miejsce wczoraj, w jedenym z krakowskim Kosciołówsmile.po wielu preypetiach i bardzo przykrych przejsciach udalo mi sie dopiac swego i Kubus zostal ochrzczony.Msza byla krociotka, bo trawa tylko 30 minut,sam obrzed chrztu chyba 10 wiec mlauch nawet nie zadzayl zaplakac:_).przespal caly czas,pozniej slicznie patrzyl na ksiedza a ten w trakcie mowienia do nas musial przerwac i swteridzil"jak on sie do mnie ladnie smieje":-))).pozniej przyszla Kubutka ogldac znajoma siostra zakonna i jej rowniez moj synek wydal sie cudny.....zreszta on przeciez jest cudnu,cudowny,kochany itdsmile)))).najwazniejsze ,ze wszystko za nmai.nawal gosci<15 osob>przetoczylo sie przez nasze mieszkanie a glowny bohater siedzila z nami do konca czyli do 21.30smile.mam nadziej, ze z tytmi wszytskimi bozaymi laskami bedzie jeszcze grzeczniejszym Aniolkiem mamusi....chociaz dzis od rana lobuzuje jak zajac w kapusciesmile.no,musilam sie tym pochwalic, a moze po prostu to opisacsmiledzieki za wysluchaniepozdrawiamy iza i Kubeczek:_))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ttt Re: Chrzest Kubeczka:-) IP: *.* 24.03.02, 15:21
      Gratulacje dla Ciebie i Synka. :)Mam jednocześnie pewne pytanie- czy możesz się podzielić informacją gdzie udało Ci się "załatwić" ten chrzest- jestem z Krakowa i też mnie to czeka niedługo a z ojcem mojego Kubeczka nie jesteśmy małżeństwem. PozdrawiamMisiek
      • Gość: iberia Re: Chrzest Kubeczka:-) IP: *.* 24.03.02, 15:48
        czesc,oczywiscie ,ze moge i juz pisze.to kosciol pw.matki Bozej Zwycieskiej na ul.Zakopianskiej 86<na samej gorze Borkowskiej>.ksieza naprawde byli mili i nawet nic nie placilam.zanioslam tylko dokumenty,ustalilismy date i gotowe :-)iza i "swiety"Kubuteksmilep.s. a jak sie miewa mlodszy imiennik Kubeczka?
    • Gość: Bożena Re: Chrzest Kubeczka:-) IP: *.* 25.03.02, 12:33
      Gratuluję Kubusiu aniołeczku !!!Wspólczuję przygotowań oczywiście tych kulinarnych na imprezę pochrzcielną. Pamiętam co było u mnie. UFF!!Powiem Wam, że mnie żadnych problemów nie robiono w mojej parafii. Ojca dziecka na chrzcie oczywiście nie było.A sama msza z chrztem trwała ponad 2 godz. (poniedziałek wielkanocny około 15 chrztów).Na koniec ksiądz podniósł Marysieńkę (jako reprezentantkę wszystkich dzieci ) wysoko na ołtarze, a zgromadzeni bili brawo i w ten sposób przyjmowali nowych członków Kościoła.Marysia nawet się nie obudziła. :)Skrzynia
    • Gość: ttt Re: Chrzest Kubeczka:-)- od Kubeczka IP: *.* 25.03.02, 15:51
      Serdeczne dzieki za informacje o "przyzwoitym" kościele. Młodszy imiennik Twojego Kubeczka ma się dobrze :), jest raczej grzecznym dzieckiem, marudzi jak musi i wieczorami.Śpi w nocy 5-6-7 godzin- aż się zastanawiam czy nie powinnam sie niepokoić.:what:Odpisuję tutaj bo wykasowałam sobie Twojego meila i nie mam adresu.Pozdrawiamy Kubusia. :love:Misiek i Kubek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka