Dodaj do ulubionych

A MOŻE SPOTKANIE???

IP: *.* 07.04.02, 21:49
Cześć,Wielkie krakowskie spotkanie jest pod koniec czerwca....ale to jeszcze tyle czasu :) Jak czytałam SPRAWOZDANIE ze Spotkania Mam Samodzielnych to jakoś mi smutno się zrobiło że Wy maiłyście już okazję się poznać I dzieciaczki też....może macie ochotkę umówić się na któryś weekend lub tylko na jeden dzionek? Spacerek po krakowskim ryneczku, lub w inne bardziej dzieciate rejony?A jeśli ktoś woli zwiedzić uroczy Tarnów to serdecznie zapraszamy! W maju można by zrobić piknik w Skamieniałym miasteczku -rezerwat przyrody + ogromne skały!Ania (paloma) i NAtaszkaps. do trzech razy sztuka! Wysyłam i wysyłam i sie dołącza do "REcenzja"....przecież się nie odchudzam....a to na tamtym forum juz tracą zmysły...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: A MOŻE SPOTKANIE??? IP: *.* 09.04.02, 17:18
      Niezły pomysł ;) My zgłaszamy akces ;)I. & O.
      • Gość: paloma Re: A MOŻE SPOTKANIE??? IP: *.* 09.04.02, 21:24
        ikusiaCieszę się że mam pierwszą chętną!!!przepraszam i chętnego....Oskarek! Tak się zkłada, ze jutro będę w Krakowie, ale chyba za późno aby sie umówić? Jesli nie to daj znać to pójdziemy na spacereksmilePozdrawiam,Ania i Nataszka
        • Gość: Ika Re: A MOŻE SPOTKANIE??? IP: *.* 09.04.02, 21:38
          Wcale nie za późno ;) Może się zdzwonimy? Mój tel: 601571377 :hello:
          • Gość: paloma Re: A MOŻE SPOTKANIE??? IP: *.* 10.04.02, 00:05
            Ikusia, Odpisalam Ci na priva.Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie spotkamy,Ania :)
          • Gość: paloma Re: A MOŻE SPOTKANIE??? IP: *.* 10.04.02, 00:28
            będę dzwonić!!!!Do zobaczeniasmile
    • Gość: waga02 A ja mam dość... IP: *.* 10.05.02, 12:03
      Pozostało mi jeszcze trochę czasu do urodzenia mojej kruszynki. To dopiero 20 tydzień... Przykro się mi zrobiło jak usłyszałam od ojca dziecka, że on nie chce znać ani dziecka ani mnie. Ból ogromny. Odchodzi, bo się zakochał... A przedtem twierdził, że kocha mnie... Najbardziej chyba boli mnie jego zachowanie... Dał mój numer telefonu swoim przyjaciólkom, aby one mnie gnębiły telefonami i SMSami. Jeszcze się trzymam, ale nocami ryczę w poduszkę. I ten człowiek twierdzi, że jest dojrzały, bo starszy ode mnie o 9 lat... Ale czy na tym polega dojrzałość i odpowiedzialność? Japonka.
      • Gość: Zilka Re: A ja mam dość... IP: *.* 10.05.02, 16:23
        Ten post to miał być chyba nowy wątek? Nie pocieszę Cię waga bo wszystko co najgorsze przed Tobą. Ale to w krótkiej perspektywie. W dłuższej wszystko co najlepsze też przed Tobą!!! Podobno najgorsza jest samotna ciążą, potem można "pocałować w łysą główkę" i jest trochę lepiej. Chociaz tutaj wierzę dziewczynom na słowo bo narazie sama jestem samotna z dzieckiem wewnętrznym, ciut starszym od Twojego bo to jakiś 24 tydzień. Więc przeczekuję z mniej lub bardziej zaciśniętymi zębami, ostatnio nawet udaje mi się mniej.Jesteś z Krakowa czy Wawy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka