Dodaj do ulubionych

PKiN stoi otworem!!!

IP: *.* 04.11.02, 16:09
Melduję, że PKiN (konkretnie Trzydziestka) załatwione. Wprawdzie na 9.11 (bo tak miało być pierwotnie) ale nie sądzę, by był problem ze zmianą o tydzień. Chyba, że chcecie i 9.11 na "dobry początek"?Proszę o "wydelegowanie" jednej z pań, która ustali bezpośrednio z dyrektorem szczegóły (na jakiej podstawie wchodzicie itp.). Kontakt na dyrektora - mailem na priva "upoważnionej".Pozdrawiam serdecznieamPS. Z zaciekawieniem przeczytałem informacje o H. Grancie. Pamiętacie jak to się dla niego skończyło??? Jestem samodzielny, bo skarpetki piorę sam - to fakt. Żona jest leniwa... (a może wyancypowana???)Pozdrawiam raz jeszczeantyGrant
Obserwuj wątek
    • Gość: Gooh Re: PKiN stoi otworem!!! IP: *.* 04.11.02, 16:56
      Kochane emamy (no i etato :-) )czy to spotkanie mogłoby byc ciut wczesniej??ja musze byc w domu po 19-stej, bo mój brzdąc tak jest kapany i idzie spac...moze ktos mógłby przyjśc wcześniej... chciałbym spędzić z Wami trochę czasu...pozdrawiamGooh:hello:
    • Gość: mamazuczka Re: PKiN stoi otworem!!! "pogaduszki-Warszawa IP: *.* 04.11.02, 17:16
      Do wszystkich zainteresowanych Mam i Tat!W celu uniknięcia nieporozumień podsumowuję następujące ustalenia: * spotkanie 16 listopada 2002 * godz. 17.00 * w PKiN (proponuję na dole "w podziemiach" przy windach).Zapraszamy wszystkie samotne, samodzielne lub samotne w małżeństwie Mamy oraz Tatusiów :hello: (tu m.in. uśmiech w stronę Majmeda Pierwszego vel antyGranta :) )Czy któraś jest chętna do kontaktu z dyrektorem czy też mam to zrobić ja (z racji zainicjowania niniejszejinicjacji :) )?Czekam na odpowiedzi jak również zgłoszenia chętnych Mam i Tat.pozdrowionkaBrygida (bez Żuczka)
      • Gość: Zilka Re: PKiN stoi otworem!!! "pogaduszki-Warszawa IP: *.* 04.11.02, 20:43
        Brygido Mamo Żuczka :)Myślę, że jesteś taka organizatorka to już się kontaktuj z dyrektorem tylko mam propozycję, żeby nie była to "zbiórka" na dole bo ktoś się może spóźnić tylko może jakieś hasło (np. "Hugh Grant sam pierze skarpetki ;) ) albo tajemny znak (np. śliniaczek dziecięcy w lewym ręku ;) ).No i tym samym się zgłaszam, jeśli tylko z Florkiem nic nie wyskoczy.zilka :)
      • Gość: Gooh Re: PKiN stoi otworem!!! "pogaduszki-Warszawa IP: *.* 05.11.02, 08:28
        Kochana Brygido...czy nie jest możliwe przesunięcie spotkania choc na 16-stą godzinę??ja o 18.00 będe musiałą juz wychodzić...a to tak mało czasu... :(pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoją decyzjęGooh (bez Bruna):hello:
      • Gość: dyziak Re: PKiN stoi otworem!!! "pogaduszki-Warszawa IP: *.* 05.11.02, 18:52
        Brygido, Mamo Żuczka,a co z przyszłymi samodzielnymi, choć nie samymi eMamami? Czy maja jakąś szansę (..na sukces...)? Na "forum`ach" jestem od bardzo niedawna, ale chętnie pozostanę na dłużej i mocniej (poza równieżsmile). A ostatnio jakoś mi coraz bardziej samotnie i chętnie, oj! chętnie....Marlen (dyziak)
    • Gość: olivia9 Re: PKiN stoi otworem!!! IP: *.* 04.11.02, 21:44
      Mam prośbę chciałabym się dowiedzieć coś więcej na temat tego spotkania w PKiNK.Kiedy dokładnie , czy 9.11 czy 16.11 o której godzinie no i czy wszystkie e-mamy które chcą mogą przyjść? Pozdrawiam !smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka