Dodaj do ulubionych

mamy dzis urodziny

IP: *.* 21.01.03, 12:37
Witajcie.Pierwszy raz pisze do Was. Mam dwadziescia cztery lata i mala coreczke.Julenka ma dzisiaj pierwsze urodzinki. Spedzi je ze mna i moimi rodzicami,jej tato sie pewnie nie odezwie.Odeszlam od niego po dziewieciu miesiacach malzenstwa, Jula miala niespelna pol roku.Od momentu jej urodzenia maz zmienil sie calkowicie.Przeszkadzal mu jej placz[wyniosl sie z sypialni],nie zajmowal sie nia.Zaczal pic,coraz czesciej wracal juz pijany do domu.Robil awantury o wszystko, a tak naprawde to chyba o nic.Juleczka nie jadla,spala po dwadziescia minut.Rozmowy nic nie dawaly, konczyly sie kolejna awantura.Odeszlam.Teraz to ja jestem ta zla, co odebrala mu dziecko.Straszy mnie, ze odbierze mi mala,nie chce placic alimentow.Ale i tak jest lepiej. Julia spi, przybiera na wadze[ja niestety tez],jest pogodnym, szczesliwym dzieckiem.Wiem, ze czeka mnie rozwod, ktory na pewno nie bedzia kulturalny.Ale nie poddaje sie, w koncu dzis sa pierwsze urodziny mojej corki.Pozdrawiam wszystkie mamy i mam nadzieje, ze ktoras sie do mnie odezwie
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka Re: mamy dzis urodziny IP: *.* 21.01.03, 16:15
      Czesc mamo Julki,To my Wam życzymy wszystkiego dobrego, smacznego tortu, wytrwałości ducha i powodzenia na rozprawach.Buziaki dla urodzinowej Julki,zilka i florek-potworek :)
    • Gość: hanna Re: mamy dzis urodziny IP: *.* 21.01.03, 21:39
      Witaj mamo Julki,życzymy Wam wielu pogodnych dni i przespanych nocysmile)) oraz powodzenia na rozprawach i niezłomnej wiary w lepsze jutro, które na pewno nadejdzie,życzy Ania i Michałek, który dziś kończy 16-cie miesięcy.
    • Gość: stynka Re: mamy dzis urodziny IP: *.* 21.01.03, 23:13
      Kochana moja "równieśniczko" Julko!Życzę Ci wielu, bardzo wielu szczęśliwych lat, pełnych ciepełka i miłości. Oprócz tego dużo zdrówka, mnóstwa radości każdego dnia i samych przyjaznych ludzi wokół!Pewnie jesteś ciekawa, dlaczego rówieśniczko :-) Ano dlatego, że ja mam dzisiaj 31. urodziny... Tak, tak... Jestem od Ciebie równo 30 lat starsza!!!!!!! Szmat czasu...Całuski gorąceod cioci stynki :bic:
    • Gość: bubu Re: mamy dzis urodziny IP: *.* 21.01.03, 23:14
      Witaj mamo Julki!Pozdrawiam Ciebie i Twoje diecie. Pamiętam, że dla mnie pierwszy rok był najcięższy, woguóle czytając twój list miałam wrażenie jakbym czytała swoją historię.Mam nadzieję, że zdołasz sobie szybko wszystko poukładać tak żeby móc cieszyć się swoją juleczką, przed wami jesden z fajniejszych okresów w jej rozwoju, teraz zacznie się zabaewa!Trzymaj się!
    • Gość: marzanna Re: mamy dzis urodziny IP: *.* 22.01.03, 01:24
      100 lat!100 lat! Dużo spokoju i radości ze wszelkich licznych nowości niech Twoje Szczęście malutkie rośnie duże, okrąglutkie i niech wiosną piękne cwiotki dla Niej rosną Tyle tych częstochowskich rymów. A dla Mamy: gratulacje odwagi. Tak dobrze, że przerwałaś te błędne koło niezrozumienia i krzywdy. Nie bój się rozpraw, teraz jest już wszystko z górki - ale przecież sama to widzisz, prawda? życzę niekończącej się nigdy nadziei
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka